Zobacz pojedynczy post
stary 11-11-2004, 22:43   #17
Adlytam
Użytkownik forum

Data dołączenia: 01 11 2004

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez slonik
OMG nie no bes komentarza no comets nie no kur**a musze to skomentowac

co to JEST do kur** nend** ?? no co no co powiec mi co TO JEST ŚWIENTO NIE PODLEGŁOŚCI! do jasnej ciasnej niekturzy tu spominają śmierć swych przyjaciuł kompanów w czasie II wojny światowej i wogule flage byście wywiesili !! ja tesz nie wywiesiłem ale poprostu brak czasu a wz tu se mass PK uyondyacie brak slow naprawde ja jeszcze mass pk rozumiem alee wybijac kazdego co niejest na bialo czerwono besssens szwedki tesz se moga zrobic bialo czerwony offit i sie podawac pod polaka nie pomysleliscie ludzie ?? to bylo bes sensu jeszcze wybijac sie na wzajem to ja rozumiem ale to to poprostu glupota glupota i jeszcze ras glupota wszscy co tam stoja powinien podejsc jakis 70lvl sorcer i puscic UE zeby all padlo i sie dziwia ze polacy maja taka opinie a teksty dawac h*ji albo polacy zondza w tibie sa nie potrzebne polacy nie zondza w tibie najlepsi na 2 naj lepszh moim zdaniem swiatah na isarce naj lepsy jest szwed a na antice Buble z japoni i wogule jest najlepsza w calej tibi a teksty polacy zondza sa nie potrzebne bo nie rzandza polacy porazaja glupota tak powino byc a do tzch panuw co w DP stali i krzyczeli dawac ich itp czemu sie nie wlonczli to walki ??
dobra Dobo niebij tzlko za blendy PLZ PLZ klawiaturka mi isadla niebij plz plz a i srry za dlugosc ale moze to wejdzie w rozum tym dziecia co se w DP stoja jak PK idzie droga
Wiesz co koles, mysle ze zawsze mam wiekszy szacunek do osob ktore chociaz maja dyslekcje, to staraja sie nie robic bledow, niz do takich co mowia:"Ha cHA robie bledy ale mozecie mnie pocalowaz w dópe bo mam dys lekcje" i nie nie chodzi mi o ciebie dokladnie. Poza tym nie ma w twoim poscie znakow przystankowych, przez co trzeba to czytac z 5 razy zeby zakapowac.
To bylo owe.

Do tematu: No rozumiem przebrac sie w bialo czerwony outfit, ale nie robic pozoge wsrod osob innych narodowosci i rzucac teksty typu "Rzwedzi do domuw". Poza tym duzo lepiej pojsc na cmentarz albo nawet w domu powspominac osoby ktore zgnely w tym czasie niz spiewac Hymn Polski w jakies glupkowatej grze (dla innych).
Adlytam jest offline