siemano ludziska, mam pewien problem bo kolega mi mówił ,że nie które karty graficzne nie działają ze słabymi procesorami (jestem noobem w tej dziedzinie ;/) i mam takie pytanie czy z moimi złomiarskimi parametrami Karta graficzna VGA GeForce 4MX440 64Mb firmy Siemens będzie chodzić i co bym musiał dokupić aby mieć już jako tako dobrego kompa. Parametry:
Komputer Siemens od PIII-900Mhz ,RAM-128Mb, Płyta główna BX-atx (3xDimm, 1xAGP, 4xPCI, 2xISA, 2xUSB, 2xPS/2, LPT, RS), dysk twardy 10Gb, CD-ROM, FDD 1.44Mb, karta graficzna AGP Matrox G-400, karta muzyczna PCI ESS.
Tego kompa kupiłem za 100 zł od kumpla (lepiej mieć słabego i swojego niż dobrego a grać w pokoju u rodziców) i chciałbym go stopniowo ulepszyć ... jeżeli możecie mi powiedzieć, to ile by kosztowało takie ulepszenie? Chodzi mi tu o części używane np. z allegro.pl
PS. Nie mówcie, żebym kupił nowego kompa bo nie mam 2000 zł na wydanie, a wątpię ,że bym uzbierał
Z góry thx za odp.
|
Nie lubię "matoluw"
09:38 Ciekiera [20]: chcesz miec dobre itemki na Selenie?? jak tak to napisz do gm na gg 1148937
15:49 Elite Bloodseeker [8]: Sprzedam zestaw mlodego lucznika lók+ 100 arrows~~~~~
|