Temat: Ubije AS'a ?
Zobacz pojedynczy post
stary 09-10-2007, 20:25   #26
piotrek26111
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 08 08 2007
Lokacja: postac "Perpetual Torment" zostala skasowana przez gmow za uzywanie tibia bota ng

Profesja: Rookstayer
Świat: Askara
Poziom: 44
Skille: 22/26
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Scobel Pokaż post
No tak na 1 lev zabijesz go hmm ... no bedzie problem bo predzej ci sie LF skoncza niz on cie ubije, wkoncu bedziesz mial malo cap. No i z miasta tez trzeba wyjsc samemu na 1 lev co bez LF i pomocy kolegow tez moze byc ciezkie lecz wykonalne. Tak piszesz o all ze taki pro master gry ale zadnego racjonalnego dowodu - np filmu ze swych dokonan nie pokazales. Ile mamy ci dac dni i czasu na wykonanie twego planu z 1 lev i AS ?? Napewno wszyscy ci pozwola
Zrespawnuj mi AS'a to wykonam.

Rozwalił mnie tekst ze bez pomocy kolegów nie dam rady wyjsc z miasta Buhahahahaha Kuriozum rooku 2007. Ty chyba jeszcze w paleolicie siedzisz albo dopiero co zszedles z drzewa skoro nie wiesz ze istnieje cos takiego jak MC za pomoca ktorego mozemy sobie dowolna postacia pojsc gdzie chcemy i wziac ze soba ile chcemy lf. Ja rozumiem ze ty mienisz sie tytulem forumowego ewól antybotera i mozesz sie nie znac na funkcjach botow ale zeby w roku 2007 (co innego gdyby to byl rok np 2004 czy 2005) nie wiedziec ze mozna te rzeczy zrobic za pomoca MC to juz kompromitacja. Ja jakbym taka glupote napisal to bym sie chyba pod ziemie zakopał ze wstydu.

Ostatnio edytowany przez piotrek26111 - 09-10-2007 o 20:37.
piotrek26111 jest offline   Odpowiedz z Cytatem