Zobacz pojedynczy post
stary 09-10-2007, 22:00   #95
Kiełek
Użytkownik Forum

Kiełek's Avatar

Data dołączenia: 29 06 2006
Lokacja: Bydgoszcz

Profesja: Elite Knight
Świat: Iridia
Poziom: 115
Skille: 92/89
Poziom mag.: 7
Kiełek ma numer GG 6*****9
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez _BERCIK_ Pokaż post
My mamy na Iridi nowego bootera. Jest nim Krumgar, obecnie najlpeszy rookstayer na Iridi. Macie link żeby zobaczyc filma =] http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/31590
Widac "mania bootów" opętała rookstayerów Iridijskich. Austin boocil no i niestety mu sie dostalo. Calandriun ma bana, Gryzusia uczciwie gra ale pg ciśnie . Następny jest Michal of Rook, drugi jako czysty. Moim zdaniem booterów trzeba tepic i to RÓWNO! Krumgar zapłaci kiedyś za to banem albo trapem, ale to jego sprawa. Bede go śledził i przysięgam sobie że bedzie mial bana. Narazie żadnemu na iridi sie nie udało, i on NIE będzie wyjątkiem

Pozdro =]
Calandriun to mój RL i będe go bronił. Botowac zaczął od 43 lvl, po śmierci na minotaurze - powiedział sobie, "Jeśli Krumgar botuje, dlaczego ja nie mogę?"
Gryzusie czasem mozna przyłapac na botowaniu, lecz robi to żadko bo noobi w Mino Hell. Michał jest czysty, tak jak i Maffex. Na temat Austina się nie wypowiem bo nic mi nie wiadomo.
Krumgar botuje od 1 lvl do obecnego i miejmy nadzieje że na takim się zakończy (byłby to jego 3-ci ban )
Kiełek jest offline   Odpowiedz z Cytatem