Zobacz pojedynczy post
stary 10-10-2007, 06:40   #64

Ville's Avatar

Data dołączenia: 04 03 2005
Lokacja: In da hell

Ville ma numer GG 4610514
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rotherdamie Pokaż post

To fajnie. Nie nazywaj mnie chłopczykiem ,bo niski wzrost wcale nie swiadczy o wieku. Moze cie zadziwie jezeli ci powiem ze jestem w 3 klasie gimnazjum i chce kims w zyciu zostac? Wiesz w moim miescie s3 to najlepsza (i chyba jedyna ,która dała własny filmik na youtube) druzyna traucerów.
Ojej... 3 klasa gimnazjum... bo to ty stary juz jestes? Alkohol przy rodzicach mozesz pic? Samochod prowadzic? Ja mam 18 lat i dalej uwazam sie za dzieciaka... A czy ja powiedzialem ze jestes zerem ktore do niczego nie dojdzie? Dochodz sobie gdzie zechcesz.

Cytuj:
Nie mówie ze jestem doświadczony ,bo 2 miechy treningu oczywiscie nie zrobi ze mnie zawodowca ale to co juz umiem oceniam dobrze (nawet nie wiesz ile siniaków zajeła mi ta ,,nauka") . Parkour trenujemy dla efektywności nie efektownosci.
Oj mowisz mowisz, nie zmuszaj mnie wyszukiwac w tym 7 stronicowym temacie cytatow... :O A mozesz sobie nabic nawet 2 razy tyle siniakow a wcale nie zmadrzejesz pod paroma wzgledami.

Cytuj:
Mówisz ,ze mam kiepska technike? Dobrze postaram sie ją poprawic dla mnie to nic.
Nie mnie oceniac czy masz kiepska technike ale SKORO dla ciebie poprawic swoja technike to nic...
Cytuj:
Tricki na szybko mówisz? No tak zapomniałem napisac ,ze w parkour nie uzywa sie slowa tricki tylko techniki co dla czlowieka logicznie myslacego oznacza ze mówiłem o wykonaniu mojego salta( w filmie s3 parkour wykonanego w trakcie filmu ,,na szybko").
Wlasnie w twoich postach brakuje logiki, raz tak raz kwak. Zmieniasz zdanie co drugi post.

Cytuj:
Widziałeś sampler zelka? on tez wykonywal te nazwane przez ciebie ,,tricki" na szybko i jakos mu sie udawalo a trenowal przez 3 lata wiec ja mam jeszcze czas.
Co ty za insynuacje snujesz? Sam napisales ze robisz "techniki" na szybko to cie zbesztalem... -.-" Testy gimnazjalne za kilka miesiecy - czytanie ze zrozumieniem cwicz.