Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rotherdamie
To fajnie. Nie nazywaj mnie chłopczykiem ,bo niski wzrost wcale nie swiadczy o wieku. Moze cie zadziwie jezeli ci powiem ze jestem w 3 klasie gimnazjum i chce kims w zyciu zostac? Wiesz w moim miescie s3 to najlepsza (i chyba jedyna ,która dała własny filmik na youtube) druzyna traucerów.
|
Ojej... 3 klasa gimnazjum... bo to ty stary juz jestes? Alkohol przy rodzicach mozesz pic? Samochod prowadzic? Ja mam 18 lat i dalej uwazam sie za dzieciaka... A czy ja powiedzialem ze jestes zerem ktore do niczego nie dojdzie? Dochodz sobie gdzie zechcesz.
Cytuj:
Nie mówie ze jestem doświadczony ,bo 2 miechy treningu oczywiscie nie zrobi ze mnie zawodowca ale to co juz umiem oceniam dobrze (nawet nie wiesz ile siniaków zajeła mi ta ,,nauka") . Parkour trenujemy dla efektywności nie efektownosci.
|
Oj mowisz mowisz, nie zmuszaj mnie wyszukiwac w tym 7 stronicowym temacie cytatow... :O A mozesz sobie nabic nawet 2 razy tyle siniakow a wcale nie zmadrzejesz pod paroma wzgledami.
Cytuj:
Mówisz ,ze mam kiepska technike? Dobrze postaram sie ją poprawic dla mnie to nic.
|
Nie mnie oceniac czy masz kiepska technike ale SKORO dla ciebie poprawic swoja technike to nic...
Cytuj:
Tricki na szybko mówisz? No tak zapomniałem napisac ,ze w parkour nie uzywa sie slowa tricki tylko techniki co dla czlowieka logicznie myslacego oznacza ze mówiłem o wykonaniu mojego salta( w filmie s3 parkour wykonanego w trakcie filmu ,,na szybko").
|
Wlasnie w twoich postach brakuje logiki, raz tak raz kwak. Zmieniasz zdanie co drugi post.
Cytuj:
Widziałeś sampler zelka? on tez wykonywal te nazwane przez ciebie ,,tricki" na szybko i jakos mu sie udawalo a trenowal przez 3 lata wiec ja mam jeszcze czas.
|
Co ty za insynuacje snujesz? Sam napisales ze robisz "techniki" na szybko to cie zbesztalem... -.-" Testy gimnazjalne za kilka miesiecy - czytanie ze zrozumieniem cwicz.