Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Instynkt
Heyah
Coz ... przegonil mnie ... nie bedzie pierwszym i ostatnim, ktory tego dokona =]
Swoje zrobilam, a 100 lvl ... mmoozzee kiedys ^^
Oczywiscie gratulacje dla 96 none i oby wkoncu wbil 100tke ... niektorzy moga sie zdziwic tym co pisze, kazdy wie, ze nie przepadamy za soba. Mimo to zycze mu jak najlepiej.
Dawno dawno temu osiagnelam zamierzone cele, moj krotki powrot takze utwierdzil mnie w moich przekonaniach dotyczacych graczy Rookgaardu.
Czas powoli odejsc na emeryturke i patrzec jak inni osiagaja sukcesy. Zycze takowych zarowno tym co stoja po mojej stronie barykady jak i tym, co stoja po stronie przeciwnej.
Forum - coz skoro powoli rezygnuje sie z gry to i Forum rowniez staje sie dla mnie obce. Modkiem bylam jakim bylam - lubianym i nienawidzonym - normalna kolej rzeczy. I tutaj rowniez daje Wam pole do popisu, wytezcie sie, popracujcie, a kto wie, moze ktoregos dnia ktos z Was zostanie wybrany nowym Modkiem, ktory cala swoja uwage poswieci TR. Powodzenia =]
Oczywiscie co jakis czas bede zagladac do gry (przede wszystkim pod uwage biore Test Serwery) jak i na Forum. Jednak moje wizyty beda sporadyczne i krotkotrwale.
Na odchodne zacytuje ciekawie brzmiace (przynajmniej dla mnie) zdanie:
"Wazniejsze od bycia Najlepszym jest bycie Pierwszym"
PeZet Dr. =]
|
Szkoda ze odchodzisz ale chyba nie zapomnialas o czyms.
Zacytuje tu opis z gg:
"\o_,__, <Zzzzzzzzz>
-- Wieczny Sen -- <Nigdy Więcej Online>"
Wiec to znaczy ze tego nie dostane??