Zobacz pojedynczy post
stary 10-10-2007, 16:36   #1029
Kozi_the_pall
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 18 04 2007

Profesja: Royal Paladin
Świat: Titania
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez legiazlodzieje Pokaż post
OMG scroopy jak czytam te twoje wypociny dochodze do wniosku ze jestes niedosc ze tchorzem (ale to juz wytne) to do tego jestes kompletnym id**tą
piszesz teksty typu 'kazdy glupi wie jak sie pinguje' uwazasz sie za wielkiego znawce a jestem przekonany ze ktos kto jest glupi napewno nikogo nie zpinguje
po 2 od kiedy oven jest takie swiete to valor jest hakerem i tak samo jak pingerzy dziala przeciw polskiemu prawu dzieciaczku moj ty mały
kazdy wie ze OVEN to boterzy
mam wymieniac chary które sa w 100 % botowane ?
mam Ci wklejac screeny ?
mam wymieniac osoby z oven które sa kompletnymi noobami i bez bota 60 lvl jest dla nich szczytem osiagniec ?
lepiej spadaj do twojej krawaciarsko wiesniarkiej wawy w ktorej mieszka 70 % ludzi ze wsi
/out
ciezko sie czyta te osoby ktore tak ciagla gadaja o botach a same prawdopodobnie tego uzywaja
i teraz odpowiem ci na te durne pytania:
tak masz wklejac screeny, pokazywac osoby ktorych postaci sa zrobione na botach i powiedziec im w twarz ktorzy sa noobami a ktorzy nie i na koniec powiedziec kim jestes(chyba ze wszyscy to wiedza oprocz mnie)
i nie jest tak ze jestem wielkim zwolennikiem ovenu po prostu drazni mnie jak ktos kogos oczernia bez pokazywania konkretnych dowodow
a fakt valor to haker a raczej cracker ale co ja moge z tym zrobic

pozdrawiam
rodowity łodzianin
VIVA ŁKS
Kozi_the_pall jest offline   Odpowiedz z Cytatem