Zobacz pojedynczy post
stary 10-10-2007, 17:21   #68
Mitthenither
Użytkownik Forum

Mitthenither's Avatar

Data dołączenia: 09 01 2005
Lokacja: Bełchatów

Profesja: Royal Paladin
Świat: Harmonia
Poziom: 148
Skille: 104/64
Poziom mag.: 22
Domyślny

Cytuj:
up@
Ja nie wiem co to parkour? To bym go chyba nie uprawial jak bym nie wiedzial czym on jest. Parkour to w wiekszosci praktyka , nie zostaniesz traucerem prawiac moraly i teorie. Jezeli moje tlumaczenie ci sie niepodoba to nie czytaj go ,a zajrzyj na leparkour.pl lub chocby jak sie boisz ,ze to keylogger na wikipedia.org.pl tam znajdziecie wszystkie potrzebne informacje na temat parkour. Potem odpowiem na reszte twoich zastrzezen.Napisalem w tym poscie co to parkour wiec poczytaj go sobie. i czym rozni sie od free runa.
.... i ty mi mówisz żebym zajrzał na leparkour.pl? Jeśli siedzisz tylko i wyłącznie na czarnym forum to nic dziwnego, że masz błędne wyobrażenie parkour'u -.- wejdz sobie na le.parkour.pl(białe forum), na tej stronie jest podejście o wiele lepsze niż na czarnym. A na tych stronach siedziałem na długo zanim zacząłeś trenować więc plx nie odsyłaj mnie tam. Powiem ci tylko, że kręcenie filmu po 2 miechach to jest nic innego jak wystawianie się na publiczną krytykę, bo w takim czasie nie można się nauczyć niczego wykonywać poprawnie, sam ćwiczę od ponad roku i nie powiem, że opanowałem perfekcyjnie jakąkolwiek technike (co nie oznacza, że nic nie potrafie). I czekam na tą odpowiedź na 'resztę zastrzeżen"

Cytuj:
(jezeli według was pk to nie sport )
A można nazwać sportem coś, w czym nie da się zorganizować zawodów? (I nie mowię tu o niemieckim shit'cie Parkouringu) Bo imo nie można, fakt, że jest to termin dosyć wygodny do użytkowania ale tak naprawdę jest błędny.

Cytuj:
Wiesz w moim miescie s3 to najlepsza (i chyba jedyna ,która dała własny filmik na youtube) druzyna traucerów.
To, że jesteście najlepsi u siebie nie oznacza tak naprawdę, że jesteście dobrzy.. po prostu nie macie nikogo kto by wam pokazał co robicie źle przez co błędy zostają a potem trudno sie ich pozbyć

Nie chce mi się narazie więcej cytatów szukać.
P.S. Naucz się odmieniać wyraz "Parkour"
~Pierwszy Polski paladyn który zrobił deep fib solo na 52 lv
Mitthenither jest offline   Odpowiedz z Cytatem