Zobacz pojedynczy post
stary 10-10-2007, 21:20   #169
piotrek26111
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 08 08 2007
Lokacja: postac "Perpetual Torment" zostala skasowana przez gmow za uzywanie tibia bota ng

Profesja: Rookstayer
Świat: Askara
Poziom: 44
Skille: 22/26
Domyślny

Cytuj:
No prosze,ale masz hobby.Botowanie?Współczuje tobie
Nie masz czego wspolczuc. Botowanie mnie rozwija informatycznie, w przeciwienstwie do recznego expienia.
Cytuj:
Moim skromnym zdaniem jeśli jedziesz na bocie to kup Tibia Bot NG, mój kumpel jedzie i jest zadowolony.
Mam scrackowany, bez watpienia czolowka botow ogolnodostepnych.
Cytuj:
chociaż niektóre twoje wypowiedzi są mądre bo Torg to strona dla debili którzy ne potrafią się zachowywać,tam siedzą kinderbottery i czekają I sikają w majty kiedy spleen wypuści nowa wersje tej żałosnej TBI,a 20 modów nie daje se rade a u nas jak czysto jest
Heh dzieki ze mnie popierasz ale ty chyba nigdy nie byles na profesjonalnym forum dla boterow czy chociaz forum jakiegos konkretnego bota. Tam to dopiero jest poziom dyskusji.
Cytuj:
Naprawde? A jednak nie odpowiedziales mi na pytanie. I ja nie widze przyjemnosci w czyms, co zrobila za mnie jakas rzecz. I co z tego, ze zostalaby napisana przeze mnie? Nie wbilem tego expa - nie mam sie z czego cieszyc. Nie wiem czy ci wspolczuc, czy co za to, ze widzisz przyjemnosc w patrzeniu sie na ekran jak postac sama chodzi i wbija exp. Po prostu... Nadal nie rozumiem gdzie tu radocha... I wbijanie tego expa nie uwazam za strate czasu, bo mi sprawia to radoche.
No widzisz, tobie sprawia radoche jak sam sobie wbijasz expa, a mi jak bot wbija. To tak samo jak z muzyka: jednym radoche sprawia disco polo, innym brutal death metal. I jeden drugiego nie zrozumie. Np. ja nie wyobrazam sobie jak komus moze sprawiac przyjemnosc zabicie poison spidera po raz 66666666666666666666666666666666666666666666. Expiąc ciagle powtarzasz te same czynnosci ktorych nauczyles sie lata temu, ja botujac pisze codziennie nowe skrypty i poprawiam juz istniejace.

Ostatnio edytowany przez piotrek26111 - 10-10-2007 o 21:39.
piotrek26111 jest offline   Odpowiedz z Cytatem