Cytuj:
Oryginalnie napisane przez piotrek26111
Niech ci bedzie ze tylko do botowania. Ale zeby byc naprawde dobrym boterem musialem wczesniej nauczyc sie recznie grac. Czyli mam umiejetnosci uczciwego gracza + programowanie botów. Faktycznie "tylko"...
|
Sam widzisz, że nie zdobędziesz porozumienia z Nami... dlatego niewiem po co tu siedzisz...
Pozatym... co z tego ze masz umiejetnosci uczciwego gracza, skoro grasz nieuczciwie?
Cytuj:
Heh dzieki ze mnie popierasz ale ty chyba nigdy nie byles na profesjonalnym forum dla boterow czy chociaz forum jakiegos konkretnego bota. Tam to dopiero jest poziom dyskusji.
|
W takim razie po co siedzisz tu na forum.tibia.pl? Chcesz kogos przeciagnąć na swoją strone botowania? Chcesz sie pochwalić jaki to Ty nie jestes? Nie obchodzi nas to... siedząc tu tracisz tylko czas.
Cytuj:
No widzisz, tobie sprawia radoche jak sam sobie wbijasz expa, a mi jak bot wbija. To tak samo jak z muzyka: jednym radoche sprawia disco polo, innym brutal death metal. I jeden drugiego nie zrozumie.
|
Naprawde "super" przykład podałeś. Bo ja to sobie wyobrażam na przykładzie...
Ja kupuje sobie telewizor z "hajdi finiszyn" i innymi duperelami... Pracując na to i odkładając przez dobre kilka miesięcy. A Ty to poprostu raz podkosisz w sklepie... i nikt Ci nic nie zrobi, bo nie mają dowodów.
Przy czym nie nazywam Cie złodziejem...
Cytuj:
Nigdy sie nie przyznawalem ze gram tylko dla lvl. Ja gram tylko dla przyjemnosci ktora sprawia mi botowanie.
Nie. Najgorsze co moze byc to jak ktos gra recznie dla przyjemnosci podczas gdy powinien sie matmy uczyć do klasówki.
|
Nie nazywaj sie prawdziwym Rookstayerem, bo nim nie jesteś... I swoimi wytłumaczeniami niczego nie zmienisz... i tak naprawde nie masz prawa nazywać sie Rookstayerem...
I prosze nie tlumacz mi sie. Jak Ci sie wydaje ze jestes prawdziwym Rookstayerem, to zachowaj to dla siebie i niepisz juz na forum... kim Ty to nie jestes... Ja wiem swoje.
W moich oczach jesteś nic nieznaczącym botterem.
Koniec kropka.