Cytuj:
Co inteligentniejsi przy twoich postach zadają sobie pytanie:
"- Hmm... Spać dzisiaj w tej czerwonej pidżamie czy zielonej w paski?".
Nie jesteś prawdziwym Rookstayerem, nie grasz na Rooku dla przyjemności, bo gdyby tak było to byś nie używał bota. Przesłanie dajesz świetne (szczególnie, że nielegalne).
|
Jeszcze raz powtarzam ze roznym ludziom sprawiaja przyjemnosc rozne rzeczy. Mi akurat sprawia przyjemnosc botowanie i zachęcam reszte graczy do sprobowania tego. Nie spodoba sie? Trudno. Ale zawsze lepiej jest sprobowac i miec czyste sumienie ze sie niczego nie przegapiło niz kurczowo trzymac sie indoktrynacji cipsoftu.
Cytuj:
Przeciętni zjadacze chleba wiedzą, że to jest nielegalne (czyt. ZUE).
|
Ale to zaden argument. Sciaganie gier/muzyki/filmow przez P2P jest zabronione nie tylko wirtualnie jak w przypadku tibii lecz rowniez prawnie i co? Pokaz mi osobe ktora nie ma ani 1 kb sciagnietego przez p2p na dysku, niezly asceta musialby to być O_o Albo ktos kto nie wie ze w ogole istnieje cos takiego jak p2p...
Cytuj:
Hmm raczej nie ty sie mozesz tak nazywac, a twoj bott ... jestes inteligetny to zrozumiesz dla czego ...
Bott sprawdza sie tylko na rooku i na non pvp serwerach gdyz tutaj trudniej jest ich wytepic a na pvp to juz tylko zalerzy od checi graczy ktorych nie zawsze to interesuje ...
Przyznaj racje ze tibia nie byla napisana po to by w nia grac bottami ... tylko jako pewna forma rozrywki ... bo po to sie pisze gry dla ludzi ... dla ich zabawy, dla "FUNU" ... wiec skoro bawi cie to iz bott za ciebie to wbija to raczej mija sie to z celami jakie ta gra stawia przed toba ...
|
Ja pojmuje te gre po prostu troche inaczej niz wy. Wykladam swoja filozofie na forum a co wy z nia zrobicie to wasza sprawa. Tak jak ciebie dziwi ze mi przyjemnosc sprawia botowanie tak samo mnie dziwi ze ty lubisz zabijac tego samego potwora 99999 razy...