Zobacz pojedynczy post
stary 10-10-2007, 23:58   #185
Scobel
Redaktor

Scobel's Avatar

Data dołączenia: 08 01 2007
Lokacja: IR/PL

Stan: Początkujący
Imię: Nenagh
Profesja: Rookstayer
Gildia: AoR
Świat: Nerana
Poziom: 57~
Skille: XX/YY
Poziom mag.: 0o
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez piotrek26111 Pokaż post
Jeszcze raz powtarzam ze roznym ludziom sprawiaja przyjemnosc rozne rzeczy. Mi akurat sprawia przyjemnosc botowanie i zachęcam reszte graczy do sprobowania tego. Nie spodoba sie? Trudno. Ale zawsze lepiej jest sprobowac i miec czyste sumienie ze sie niczego nie przegapiło niz kurczowo trzymac sie indoktrynacji cipsoftu.

Ale to zaden argument. Sciaganie gier/muzyki/filmow przez P2P jest zabronione nie tylko wirtualnie jak w przypadku tibii lecz rowniez prawnie i co? Pokaz mi osobe ktora nie ma ani 1 kb sciagnietego przez p2p na dysku, niezly asceta musialby to być O_o Albo ktos kto nie wie ze w ogole istnieje cos takiego jak p2p...

Ja pojmuje te gre po prostu troche inaczej niz wy. Wykladam swoja filozofie na forum a co wy z nia zrobicie to wasza sprawa. Tak jak ciebie dziwi ze mi przyjemnosc sprawia botowanie tak samo mnie dziwi ze ty lubisz zabijac tego samego potwora 99999 razy...
Od ponad 5 lat nie mam nic nielegalnego na kompie od systemu konczac na grach i mp3 ... kiedys mialem ale to bylo i raczej nie wroci ... chodz to chyba zalerzne od tego gdzie sie mieszka i czy sie pracuje ...

Ale TY tylko wlanczasz Botta ... ON bottuje za ciebie ... wiec jaka ci to moze sprawiac przyjemnosci ?? Piszesz tutaj o tym ze piszesz sam programy do bottowania - tak wywnioskowalem ... mozesz za tem nakrecic filmik hyper camem i na YT walnac zeby nam pokazac tego swego botta ?? Przecie nie prosze bys mi go slal tylko bys mi pokazal go - moze wogole go nie ma ?? Tak samo co do filmow 30 lev i 4 profesje dlugo mamy czekac ?? A i jeszcze film o 1 lev i AS ubiciu ... Nie chodzi o to ze nie daje temu wiary ale poprosze o dowody ktore sam mowiles ze sa banalne do zrobienia i pokazania ...
Mozesz na to powiedziec cos ?? Czy znow wyprzesz sie innymi, i ich dokonaniami ?? Ale pamietaj ty nie jestes INNYMi tylko SOBA wiec wypowiadaj sie od poczatku do konca w swym imieniu i w oparciu o swe umiejetnosci.

To napisał Scobel z Altaron Team.
Scobel jest offline   Odpowiedz z Cytatem