Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Scobel
Od ponad 5 lat nie mam nic nielegalnego na kompie od systemu konczac na grach i mp3 ... kiedys mialem ale to bylo i raczej nie wroci ... chodz to chyba zalerzne od tego gdzie sie mieszka i czy sie pracuje ...
Ale TY tylko wlanczasz Botta ... ON bottuje za ciebie ... wiec jaka ci to moze sprawiac przyjemnosci ?? Piszesz tutaj o tym ze piszesz sam programy do bottowania - tak wywnioskowalem ... mozesz za tem nakrecic filmik hyper camem i na YT walnac zeby nam pokazac tego swego botta ?? Przecie nie prosze bys mi go slal tylko bys mi pokazal go - moze wogole go nie ma ?? Tak samo co do filmow 30 lev i 4 profesje dlugo mamy czekac ?? A i jeszcze film o 1 lev i AS ubiciu ... Nie chodzi o to ze nie daje temu wiary ale poprosze o dowody ktore sam mowiles ze sa banalne do zrobienia i pokazania ...
Mozesz na to powiedziec cos ?? Czy znow wyprzesz sie innymi, i ich dokonaniami ?? Ale pamietaj ty nie jestes INNYMi tylko SOBA wiec wypowiadaj sie od poczatku do konca w swym imieniu i w oparciu o swe umiejetnosci.
|
Tak jasne, pracuje nad botem rok a teraz mam ci go za darmo oddac zebys sie nacieszyl... Co do dl i as to opisalem jak to trzeba zrobic teraz tylko pojsc i wykonac, daj mi postac to spox zrobie...