Temat: Serwer Luminera
Zobacz pojedynczy post
stary 11-10-2007, 11:38   #4247
Even
Zbanowany

Even's Avatar

Data dołączenia: 25 08 2006
Lokacja: Reykjavik

Imię: muwiom
Gildia: rze
Świat: tibja ssie
Poziom: oki
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Shadek Pokaż post
@Even

Napisałem posta bo chodzę do kościoła i będę bieżmowany, a że ty jesteś kotem to nie moja wina ateisto jebany
Jakbys chcial wiedziec, dziecko drogie, to ja juz jestem po biezmowaniu Huh ? glupio ci nie?

Cytuj:
Aushaushaush zakumałem odrazu, że to ty nawet mój brat mówił mi że to ta ciota even i nie zawracaj sobie im dupy bo on śmierdzi i będziesz miał przez niego syfa na ryju.
Hehe widac ty i ten twoj smieszny braciszek macie rownie bardzo "wysoki" poziom inteligencji, gdyz nie umiecie odroznic mnie od jakiegoś tam kolegi Dagotha. To już zostało wyjaśnione, że chara zrobił i posta napisał kolega Dona, ale widać, że niektore informacje (jak juz napisalem wyzej) docieraja do ciebie z bardzo (?) wielkim opoznieniem

Cytuj:
A i Emon'Druu widział czym grozi zaczepka do mnie bum bum Evena nie ma auhsuahsuahsuahs Even wiesz jak to jest kiedy masz kulke w mordzie? To się możesz dowiedzieć jak przyjedziesz do nas cioto jebana.
Zaczepka do ciebie grozi tym, ze robisz z siebie wiekszego idiote niz jestes i ty o tym wiesz [ironia_mode_on]ale ja sie ciebie boje[/ironia_mode_on] widac, ze boisz sie sam bo piszesz "jak przyjedziesz do nas" LOL! no tak, koledzy zawsze ci pomagali, przygarniali cie jak cie brat krzeslem pobil albo nie zjadles zupy w domu i mama cie wyrzucila przez okno, koledzy cie przygarniali, myslales ze jest ok a wtedy wpierdol od nich dostawales
Naprawde nie chce mi sie z toba juz gadac, jesli myslisz ze twoje posty robia na mnie wrazenie to sie mylisz, bo one mnie tylko jeszcze bardziej rozsmieszaja i pokazuja jak wielkim dzieckiem, idiota jestes
Btw. nie zdziw sie jak wkrotce twoje konto zostanie zbanowane
EDIT: jakby co, to ja gram w tibie i to knightem chyba znasz zalety knighta po update?

Ostatnio edytowany przez Even - 11-10-2007 o 14:43.
Even jest offline   Odpowiedz z Cytatem