Cytuj:
Oryginalnie napisane przez janek@
Ale zlodziej i skur*ysyn jakich malo...
Glosujcie ludzie na UPR, a nie patrzycie na populistow. 
|
zlodziej? co takiego ukradl? a o to drugie nei pytam.... a na upr i tak malo osob zaglosuje ze wzgledu na to ze oni z lpr sie 3maja..napewno precej kwachu niz kaczynscy ktorzy chcieli kupowac poslow do sibie (przypominam tasmy prawdy begerowej co typ z pisu jej oferowal przejscie z kilkoma poslami samoborony)Pozatym co to za rzadz gdzie premier/prezydent (nie wiem tak podobni ze sie myla XDD) nie zna wlasnego hymnu!?Baa i jeszcze wychowania patriotycznego chcial.Za granica sie blazni ze szok a kwachu-zlodziej,alkoholik i inne prawicowe flame'y na niego potrafil porozmawiac po Angielsku,po Rosyjsku... i chyba po Niemiecku.Chcecie byc posmiewiskiem Europy? Glosujcie na PiS.Przez to co oni proponuja w europie to wszystkie gazety sie z nas smieja(badz smialy przynajmniej jeszcze 6 miechow temu gdy moj brat w Irlandii byl).Gdyby niektorzy niezauwazyli to kampania pisu trwa juz od kilku miesiecy a nie od ogloszenia wyborow,przez te pare miesiecy zdarzyli przejac znaczna czesc elektoratu samobrony i lpr'u.Koncze bo czasu nie mam na pisanie tego bo i tak mam glebko te wybory jeszcze przez rok....