Temat: GFB czy SD
Zobacz pojedynczy post
stary 12-11-2004, 12:08   #9
kemotk2000
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 07 10 2004
Lokacja: Kolacja?

Domyślny

Hehehe, też się jakiś czas temu bawiłem w takie wyliczenia.

Moim runemakerem robię najczęściej:

1) HMM -i nie mówcie, że to kicha, bo:
-hmm moze używać knight bez 4 mlvl; zadaje obrażenia nie tylko od ognia i jest chyba nieco "wydajniejszy". Najczęściej kupują u mnie HMM i leczące runy..;
2) GFB -bp zrobię w 4 godziny, a 2 bp hmm nieco dłużej. Zauważyłem, że szybciej sprzeda się 2 bp HMM niż 1 GFB.. U nas na serwie GFB chodzą od 1.7-ale to "po znajomości" -tak kupowałem, jak nie miałem jescze runemakera; do nawet 2.5, cpo jest głupotą przy sprzedaży "detalicznej".. Ja je sprzedaję za 2k i do tej pory mam 3 BP w depo niesprzedane, a innych nienadążam robić..;
3) UH -to zawsze pójdzie, mniej many niż GFB i przewaga, że tylko drut moze je robić..;
4) -UWAGA:- IH -zawsze je pcham hurtem po 1k za bp; mam kilku stałych klientów; Biorą to rycki bez 4 mlvl, oraz często sorce do leczenia summonów -najczęściej właśnie sorce to biorą ode mnie;
5) LMM raczej można dla siebie an wszelki wypadek mieć czar, zeby stworzyć runkę jak juz będzie to faktycznie ostatecznością (40many), zresztą nie wiem czy ktoś to kupuje..;

Co do SD, to jest kilka "za" i kilka "przeciw"..

+niezła kasa;
+tylko Sorc je robi;

-odpada kupno przez knighta;
-niekażdy kupuje hurtem drogie bp..;
-czas produkcji;

Nie liczcie tylko ile BP zrobicie w jakim czasie i za ile; ale pomyślcie też, na co będzie większe zapotrzebowanie..
kemotk2000 jest offline   Odpowiedz z Cytatem