Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rotherdamie
Naprawde? Powiedz mi w takim razie na jakim servie mam grac jezeli chce grac z normalnymi ludzmi z normalnym poziomem wypowiedzi?
Nie osadzam ludzi po levelu ale skoro wywiad jest prawdziwy to sam widzisz poziom powagi tego gracza co ciagle pie**oli cos o bananach az zal . I co to za pytania do publiczności ,,Czy próbowałeś własnego nasienia?''. Ty swojego próbowałeś i chcesz porównać smak do innych? Zresztą widać doświadczenie tego gracza w grze ,a jesli chcesz zrobić wywiad to przeprowadz go z kims kto w Tibii jest pro i ma cos ciekawego do powiedzenia na jej temat. A i zamiast prawic mi tu morały popraw te błedy w twoim ,,wywiadzie'' ,bo godziny pomylone i ten lvl. Normalnie zal.pl . Juz lepiej wychodzą te rozmowy z noobami w dziale ,,Chcesz sie z noobów powysmiewać?''
Ty chyba lubisz rozmawiac z takimi dzieciakami jak Los Grandes Senior Banana. Z jego wypowiedzi mozna wywnioskowac ze nie ma on wiecej jak 9 lat.
|
Ja caly czas nie moge pojąć dlaczego ludzie na tym forum traktuja wszystkie rzeczy pod kątem jak tu komu nie nawrzucać. Nie dostrzegasz tego, że ten wywiad jest po prostu dla bani ?