@Drakon
Niestety trudno jest mi się zgodzić z Twoją opinią.
Po pierwsze figurki celowo nie mają nic z poza orginalnego wyglądu - taki był mój cel, pomysł i już i chciałem żeby jak najbardziej przypominały te tibijskie co było by raczej trudne jakbym przedstawił je jak realne uzbrojenie...
Po drugie niestety nie wszystko da się uchwycić na zdjęciu, wiec golden armor wygląda na płaski a taki nie jest:
Po trzecie nie wiem jak Giant Sword powinien wyglądać normalnie - wzorowałem się wyłącznie na grafice 32x32.
Zaś jeśli chodzi o ostrza to są możliwie bardzo zaostrzone:

Na niepomalowanym mieczu o wiele lepiej widać krawędzie ostrza, ale dodaj na niego warstwę farby, potem lakier - no i taki jest efekt.
Co do DSM to słabo wyszedł - napewno zrobię nowy tak jak i MPA...
Po czwarte oczywiście że kopiuje to co widze na obrazku a czemu miałbym to robić inaczej? To są figurki uzbrojenia z Tibii a nie rzeczywistych zbroi (czujesz?)
Po piąte cena wcale nie jest wygórowana. Jakbyś chciał zrobić jedna figurkę od zera musiałbyś w to zainwestować conajmniej 20zł już nie wspominając o umiejętnościach i czasie potrzebnym na wykonanie. Wielu ludzi już mi pisało, że 15 zł za przedmiot i 50 zł za zestaw to mało a jeśli uważasz, że wykonanie takiej figurki nie stanowi problemu, to wybacz ale jesteś w błędzie - może sam spróbuj to sie przekonasz
@Milan Ognia
Co do Golden Armor'a to zobacz wyżej a DSM będzie nowy - napewno lepiej odwzorowany
@All
Zapraszam do komentowania i oceniania. Na razie wstrzymałem prace nad nowymi figurkami, ale za kilka dni powinienem wznowić tworzenie...