Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Asmit
Mati wydoroslales to moze jeszcze bys sie nauczyl pisac. Ty jestes ostatnia osoba, ktora moze gadac o rl life. No chyba ze rl life nazywasz dostaniem w pierdol od "kolegow" ze szkoly ktorzy ci nie podaja reki?
Ja sobie nigdy nerwow nie szargalem grajac w Tibie, nie wiem jak to z toba bylo, ale jezeli Ci to przeszlo to bardzo sie ciesze. Ja nigdy nie mialem takich problemow jak ty. Nigdy nie okradalem dzieci na postacie etc.
@skorup
Nie bede prowadzil tutaj debaty, jak chce to niech napisze w grze, bo jak przychodzi na ventrilo to sie nigdy nie odzywa  (rzadko przychodzi ale sie zdarza).
hf 
|
rl=real life haha RL LIFE ? XD
btw i co masz do tego ze dostałem ? sie buja sie ma. Moze i dobrze? dzieki takim sytuacjom mozna wiele zrozumiec , ale nie zapomne nigdy jak twoi rl stawiali na burasa ktory mial cie napier*** haha :>ja dawalem 50k ze tego nie zrobi xD!
But you will,yeah you will pule.Yeah it will be hard getting off the crapper the next couple days.But it will worth,cuz when there is chalk on your hands and sweet on your back there is no better place in the world.This is pain.This is animal...
CAN YOU HANDLE IT?
Ostatnio edytowany przez Gal'axy - 12-10-2007 o 15:51.
|