Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Asmit
Przez ciebie Buras namawial mnie 3 dni zebysmy zrobili fotke jak mnie bije, ktora bedzie mogl dac wam aby zarobic 50k czy tam demon shielda. Mielismy duzo smiechu z was wtedy na ventrilo. <lol>
Mi nie mozesz ublizyc poprzez to ze mnie bija w rl, lub jest ono chujowe. To jest roznica miedzy nami  . wiec skoro niby zmadrzales to sie o tym dowiesz w krotce.
Moze to kiedys zrozumiesz panie "wydoroslalem i jestem git, moge teraz ublizac kazdemu kto gra w tibie". Skoro juz jestes taki super to idz zajmij sie czyms innym a nie pisaniem na tym forum jaki to ty cool teraz nie jestes bo nie grasz w ta glupia gre ktora marnuje tyle czasu i robi zle rzeczy z ludzmi
papa
|
dobra knak nie chce sie kłócić  poniosło mnie, sam wiesz jaki jestem, nie musimy rozmawiać ze sobą ani sie lubić, a forum czytam bo nie bylem z 2-3 miechy tutaj 
But you will,yeah you will pule.Yeah it will be hard getting off the crapper the next couple days.But it will worth,cuz when there is chalk on your hands and sweet on your back there is no better place in the world.This is pain.This is animal...
CAN YOU HANDLE IT?
Ostatnio edytowany przez Gal'axy - 12-10-2007 o 16:38.
|