Zobacz pojedynczy post
stary 12-10-2007, 22:56   #14
Youngster
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Times Pokaż post
Widać że Donald się bardzo dobrze do debaty przygotował. Kaczor już drugi raz po dupie dostał. Coś mi się zdaje że 21 X będzie jego klęską. Co Wy na to?
Miejmy nadzieje...

---

Ofc Tusk wygrał......

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Serwis Pardon.pl
Donald Tusk pytał, gdzie są obiecane 3 miliony mieszkań, gdzie autostrady. J. Kaczyński irytował się, że to pytania o plany na osiem lat, zadawane po ledwo dwóch latach rządów. I dodawał, że stosowne rozwiązania systemowe są przygotowane. A dlaczego jest źle? Bo takie jest negatywne dziedzictwo III RP, którą współtworzył Tusk.
Muhahaha 8 lat? Zresztą, skoro poprzednie obietnice, są nie spełnione - np to, że PiS nie doprowadzi Samoobrony do władzy, a jednak - była koalicja... To czemu niby, te miałyby być spełnione? Eh... Oni zamiast zajmować się krajem - zajmują się sobą...

A jak mi ktoś będzie p...dolić głupoty np. 'PiS doprowadził do wzrostu gospodarki' to osobiście wbiję sztylet w plecy >.<
Bo wzrost gospodarki możemy zawdzięczyć poprzedniemu rządowi...

@Leirdek
Sprawdź w słowniku co oznacza słowo 'debil' ... A potem go używaj.

@Doom Terror
Hmm... To sie okaże, kto wygra wybory... Myślę, że PO (mam nadzieje), ale całkiem możliwe, że PiS... (to będzie wieelki błąd)

PS: Nie oglądałem początku debaty ;<
PS2: Przyznawać się, kto głosował na kaczke do cholery? 'Dostał z aksa prosto w twarz!' <= mam to zrobić ;'p ?

Ostatnio edytowany przez Youngster - 12-10-2007 o 23:03.
  Odpowiedz z Cytatem