Cytuj:
Oryginalnie napisane przez bartellox
@edytow ciag dalszy
mały dowód, ze lucas nie ma kasy...
|
To że sprzedaje itemki to nie znaczy że nie ma kasy ...
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Shadek
@ciota
A gdzie tam jest przerwa w rozmowie?  aha chodzi ci o to że poszedłem na obiad?
@ziomster
Każdy wie że lucas to thief, napierw Dedawa a dalej nie wiem kogo pewnie wielu( gdzie moja kasa za UHy?)
Ten Kutas się jeszcze dorobi.
Co miała się zjechać taka ekipa na Shadka i jeszcze zadnego nie widziałem..... dawać kurwy zobaczymy kto wyjdzie z tego cało!
Jebanego Lucasa na strzała.
Thief głupi kurwołaz, dawaj konfidencie powiedz coś jeszcze tutor a oszukuje co jeszcze jakiś **** się dołączy i nie pierdolić mi że mam 12lat kurwy jak chce tak bedę gadał wisi mi to i powiewa kolo kutasa co jakieś cipki powiedzą, Lucas daj na solówkę zaraz jakiś ciota powie że to nie humanitarnie i HUJ jebie mi to ja tam wole najebać takiemu ****owi po ryju niż na spokojnie pogadać....sram na to i oddaj kutasie te 210k  o a gdzie Even co miał tak dzieciaka Shadowa zbić jeszcze go nie ma? Come solówke plx fast bo już mnie swędzi ręka żeby komuś przyjebać.
Sory za przekleństwa ale w*****ł mnie szczyl ojebał mi kolege na 210k
@kutasek up
I dobrze a co może myślisz że ziomster tak nie sądzi nie gada tak bo nie ma swojego zdania ojjj powiem coś na Lucasa to zaraz mnie nie będzie lubił jebać konfidentów!
@lucas
Jeb się.
Tych 5 wieśniaków by cie tak rozjebało że byś miał zaćme przez 2 miesiące suko....
|
LOL LEZE!! xD Tak prymitywnych i nielogicznych tektsów to nawet ja nie układam ... To ostatnie zdanie jest z deczka zerzniete odemnie, dlatego jako jedyne wyglada w miare spójnie.
~
Fajnych masz kolegów
~
Kurwołazy rox !!!!!111onetwoseven
~
Trzeba było się myć to by cię nie swedziało.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez KaMiLSpAwW
"Ej wez mnie nie bij plxxx co ja ci zrobilem , wyskoczysz z ekipa 5 wiesniakow i zaczniecie mnie bic " ojojoj
Wez juz nie znij kozaka jak to zawsze robisz nie pisz czy zachowujesz sie jak 12-latek bo masz 15 a duzej roznicy w tym nie widze , w tym wieku dzieci maja duzo energi i chca naczyms wyladowac idz na podwórko i pokozacz ........zobaczymy co bedzie :O
~
Uzywaj czasem takiej opcji btw ^^
Mnie to nieinteresuej jakich masz "koleguf" idz se do nich jak zn imi tak kozaczysz , tylko z nimi a sam to co ? :O niedobrze?
|
Idz z nim na solowe, wezcie evena/ziomstera na kamerzyste, sektorek na sedziego i wrzucac na forum ;p