@Scobel
A wez czlowieku przestan expic recznie na chwilke i poszukaj slownika, bo az zal za poslady sciska jak ktos sie tak madrzy z hardcorowymi bledami ort.
Najbardziej rozbawil mnie ten text o tym TV jak to ktos na niego pracuje a inny zakosi XD Naprawde trafne porownanie XD Gratulacje dla tworcy posta.
Dam lepsze

To ze Ty liczysz wszystko na palcach przez pare miesiecy, nie znaczy ze ja nie moge odpalic kalkulatora / kompa i zrobic te same dzialania w pare sekund

Czasem trzeba troche pomyslec - ale widze ze czym wiecej recznie expicie tym bardziej was boli myslenie

Nie wiem po co tyle krzyku. Nawet CIPSoft juz sie poddal i wprowadzil hotkeye, bo nie dal rady wygrac z boterami

I jak ktos juz wczesniej zauwazyl - najwiecej bluzgaja i denerwuja sie nie CI, ktorzy uzywaja bota tylko antyboterzy... czyzby naprawde z racji wieku?
Napisalem wczesniej ze juz mi sie nie chce tutaj pisac i od razu jakies glupawe komentarze - a nie pomysleliscie, ze stwierdzilem ze rozmowa z osobami o ograniczonych pogladach jest bez sensu?