Zobacz pojedynczy post
stary 13-10-2007, 12:23   #192
Scobel
Redaktor

Scobel's Avatar

Data dołączenia: 07 01 2007
Lokacja: IR/PL

Stan: Początkujący
Imię: Nenagh
Profesja: Rookstayer
Gildia: AoR
Świat: Nerana
Poziom: 57~
Skille: XX/YY
Poziom mag.: 0o
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ares de'Buchanan Pokaż post
@Scobel
A wez czlowieku przestan expic recznie na chwilke i poszukaj slownika, bo az zal za poslady sciska jak ktos sie tak madrzy z hardcorowymi bledami ort.

Najbardziej rozbawil mnie ten text o tym TV jak to ktos na niego pracuje a inny zakosi XD Naprawde trafne porownanie XD Gratulacje dla tworcy posta.
Dam lepsze To ze Ty liczysz wszystko na palcach przez pare miesiecy, nie znaczy ze ja nie moge odpalic kalkulatora / kompa i zrobic te same dzialania w pare sekund Czasem trzeba troche pomyslec - ale widze ze czym wiecej recznie expicie tym bardziej was boli myslenie
Nie wiem po co tyle krzyku. Nawet CIPSoft juz sie poddal i wprowadzil hotkeye, bo nie dal rady wygrac z boterami
I jak ktos juz wczesniej zauwazyl - najwiecej bluzgaja i denerwuja sie nie CI, ktorzy uzywaja bota tylko antyboterzy... czyzby naprawde z racji wieku?
Napisalem wczesniej ze juz mi sie nie chce tutaj pisac i od razu jakies glupawe komentarze - a nie pomysleliscie, ze stwierdzilem ze rozmowa z osobami o ograniczonych pogladach jest bez sensu?
Tak ale czy twe uzycie kalkulatora do obliczen lamie jakies zasady ?? No raczej watpie i inni chyba tez. Tak czasem trzeba pomyslec a jakim przejawem myslenia jest uzywanie Bota ?? A czy twe poglady tez nie sa ograniczone tylko w jednym kierunku, kierunku botow ??

No wiesz jak sam piszesz miales juz sie nie udzielac a jednak wrociles ... bywa.

Mozna to porownac do Dopingu w sporcie. Przecie bede dzieki temu lepszy, a czy bede fer w stosunku do innych sportowcow ?? Raczej nie. No ale moze mnie nie zlapia.

To napisał Scobel z Altaron Team.
Scobel jest offline   Odpowiedz z Cytatem