Okej, to małe sprostowanie skoro jesteście wszyscy tacy PRO BO MACIE KURWA TE 100LVLE!
Wpierw, chyba dużo Polaków odchodzi z serwera

czyli szkoda wam charów! <BRAWO> PIĘKNE SPOSTRZEŻENIE!
Drugie, widziałeś w ogóle co Pimol potrafi? Bo ja widziałem nie raz i to na nie jednym pvp-enfo i co wyczyniał na Veremusie/Avensisusie, bo stwierdzasz to tak jakbyś stał przy każdej akcji nad nim i był mega doświadczonym człowiekiem w PVP!
Trzecie, BT, czyli stare GTW wojne już miało... z Poeną jak SRUXY próbował nas bić ale mu nie wychodziło(no cóż).
Chcecie nasze pvp zobaczyć? okej wbijmy razem wszyscy na jakiegoś OTS-a pvp-enfo powtarzam to 2 czy 3 raz, pewnie zaraz pojawią się posty że nikomu sie nie chce, cóż za głupi pomysł.
Następnie, nikt nie chce wojny, wszyscy są załamani ostatnimi wojnami, nie ma motywacji, jak dla mnie pierdolenie, to głupia gra, w którą sam inwestujesz kase/czas to powinno być motywacją, dlaczego? Skoro inwestujesz kase w Tibię to liczysz na zabawę a gdzie ona skoro napierdzielasz 24/7 dragi albo coś innego lub powtarzasz takie czynności kilka razy dziennie/tygodniowo/miesięcznie/rocznie. Może i expienie jest fajne ale staje się monotonne i ja w tym nie widze zabawy. A nawiązując do drugiego zdania, skoro zostawiacie chary i wynika z tego chyba że nie będziecie expić to dlaczego nie możecie na odejście wywołać wojny? To chyba byłoby najlepsze zakończenie grania na Iridii - ODEJŚĆ Z HONOREM A NIE PODWINĄĆ OGON I SPIEPRZYĆ, proste, najlepiej zróbcie tak wszyscy, najlepszy ruch, odejść bez słowa pożegnania dla szwedów.
Nie wiem ile to Polaków wielce chce odejśc, ile już odeszło. Jak na razie to tylko robicie wielkich poszkodowanych z siebie, jak mi dali hunta albo payamenta(było za dużo wojen jak dla mnie, nie ma co grać) no to uciekniemy masowo z serwera - JESTEŚMY COOL! Szwedzi dopięli tego co chcieli. Wykurzają Polaków z serwera dla mnie totalna paranoja.
Tyle.
Bye