Zobacz pojedynczy post
stary 13-10-2007, 21:16   #1647
Fin'er
Użytkownik Forum

Fin'er's Avatar

Data dołączenia: 24 06 2006
Lokacja: ok. Rybnika

Imię: Fingregher
Domyślny

Romas ja mam podobnie...

Raz leciałem przez pewne miasto i widze jakis nie znajomy z znajomej gildii ma problemy. Wiec mówie : help ?. Nie trzeba bylo pomocy więc udałem się do dp.

Za 5 minut msg od jakiegoś 20 lvl: "Znasz X" ( tu padło name tego co miał problemy ). Ja wyjaśniam że to tylko zaprzyjaźniona gildia. A on jak z mostu : "Ok, ale mam Cie w Vipie, chodź poblokujesz mi guardy -.-' "

Tłumacze że po 1) jestem ms, a po drugie nie mam za bardzo czasu. Za 5 minut msg : "Hi jestem bratem tego 20 lvl. Mam Cie w Vipie, Jak będe potrzebował pomocy to dam Ci znać"

Po kolejnych minutach msg : " Hi jestem kuzynem tych co poznałeś przed chwilą. Friend ? "

Osobiscie nie dobieram sobie przyjaciół względem lvl, bo mam np wspaniałego kolege 25 lvl - [char]Rycerz bez Nogi[/char] i naprawdę bardzo przyjemnie mi się z nim gada. Ale nie cierpie takiego włażenia w dupe. Sam mam noobowski lvl a i tak przezywam takie coś więc współczuje osobą które mają wyższe. Bo nawet jakby się chciało pomóc komuś low lvl, to lepiej zrezygnować bo usłyszymy :

"Mam Cię w Vipie"
" EEEEE.... Wezmiesz mnie do gildii"
"EEEEEE... jutro będę online to będę czekał w Thais a Ty mi postawisz monka"

n/c

Ostatnio edytowany przez Fin'er - 13-10-2007 o 21:18.
Fin'er jest offline