Zobacz pojedynczy post
stary 14-10-2007, 17:33   #1380
TomX
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 11 03 2006
Lokacja: HAIL RYBNIK

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Gildia: BONGO TEAM
Świat: Iridia
Poziom: 40
Skille: hujowe
Domyślny

Dobra zamiast narzynać i się tu kłucić można zrobić pojedynczego massloga na jakiegoś 80-100 lvla ubić go wstawić film na forum. Wtedy ludzie zobaczą że są tu osoby które chcą walczyć i ktoś do was dołączy podbuduje to morale o których już ktoś wspominał tylko się poprostu zorganizujcie (chętni na prawo niechętni wypad i tyle) będzie wiadomo kto chce iść na wojne powalczyć troche a kto niechce np. po tym co widziałem "dwadwa" chce walczyć co okazał gdy blokował dragonlair gdy mimm bił viffarna pare... dużo innych osób także chce walczyć tylko że samotnie nikogo nie zabije i niechce robić sobie kłopotów.

@Feav mówiłeś że odchodzisz to zorganizuj ekipe tych którzy odchodzą i zrób pożegnalne kilka akcji odszedłbyś w chwale

@Adedin kto leaderem to wyjdzie w praniu najpierw trzeba mieć ludzi którzy będą chcieli coś zrobić.

@o ots prawda tibia różni się od OTS thorius chciał was zaprosić do "sparingu" na ots co prawda uważam to za głupi pomysł ale cóż rób ta co chceta, choć na ots można poćwiczyć np. warianty taktyczne lub masslogi bo to jest podobne (rl mapa plx).

Koniec tego posta myślę że coś mądrego tu wyskrobałem pozdro all.
TomX jest offline   Odpowiedz z Cytatem