moje propozycje sa takie:
-rookslayer jako profesja czyli na 9lvlu podchodzisz do wyroczni i wybierasz rookslayera wtedy jestes obywatelem rooka i npc cie bardziej szanuja i moga ci zdradzic tajemnice co do Spike Sworda
-balansacji postaci zeby zrobili ze Paladyn moze walic z luku, crossbow speary nich spadaja na zmienie a tylko ty mozesz je podniesc tak jak otworzyc cialo po 15 sec juz kazdy moze to miec
-zeby zrobili poprawki w mapie ze za kazdym depozytem bylby kosz czyli jak ktos polozy zecz na depo i mu ludzie beda zucac smieci moze je dac do kosza
-nowe czary dla Druida (sorc byl zawsze najlepsza postacia chodzi mi o dmg teraz czas na druida) skoro on jest powiazany z natura to moze byc zamienienie sie w potowra na iles tam minut i wtedy ten potwor cie nie atakuje chyba ze ty zaczniesz
-nowe tereny dla Pacc i Facc
-jakis trudny quest na addon na faccu
-nowe potwory
-szybsze odnawianie sie many u sorca/druida
-cos w stylu areny dla facc
i to wszystko xDD ktos mowil o nowych profesjach to wedlug mnie zly pomysl, poniewaz jak poczuli by sie starzy gracze ktorzy nie mogli wtedy wybrac tej profesji a ona im sie podoba ? mogli by zrobic cos w stylu promocji (Elite,Royal,Elder,Master) tylko z quesu np. quest na zamiane elite Knighta na barbarzynce
|