Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Vhaloir
Dla mnie to, że ktoś jest ode mnie szybciej biegającym pixelem z 3 cyfrową liczbą w levelu nie oznacza, że jest lepszy ode mnie więc stfu blx :<?
|
Też sie wcale nie uważam za lepszego od innych, z tego tylko powodu że wbiłem 121 lvli w jakiejś grze. Krótkowzroczny i nic nie wiedzący ten kto myśli inaczej.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez exeros
Pfff...Brigade jest niewiele lepsze od chaotic...przez tehasa głównie....( i pare osób..)
|
No kvrwa nie, teraz przeholowałeś. Poprzednimi wypowiedziami za bardzo sie nie przejmowałem.
Ale kvrwa jego mać jeśli ktoś obraża moja gildie, choć nieistniejacą, to juz nie jest byle co. Łaskawie odpi-rdol sie ze swoimi gówniarskimi zarzutami od czegoś o czym masz gówniane pojecie i równie gówniany powód do krytyki. Ja nie powiem słowa na wasza gildie. Chociaż mógłbym. Jednak kurva nie zapomne tego.
I skonczyc ta jebana dziecinna nagonke na Chaotic, bo to przypomina wyzwiska z piaskownicy. Zarówno poziomem jak i stylem oraz argumentacją.
Cytuj:
Trapowanie normalna część RPG..
|
Ta jasne, RPG to może byc organizowanie ślubów w MMORPG choćby, a takie coś to jest nic wiecej tylko wykorzystywanie game weakness (notabene regulowane przez Tibia Rules), drobnej naiwności ludzkiej i łamanie zasad, które samemu się zaakceptowało tworząc konto w tej grze.
Kończe ta dyskusje, jak i ograniczam aktywność na tym forum do forum dla supportu.