Temat: Serwer SS'y z Astery
Zobacz pojedynczy post
stary 14-10-2007, 23:01   #7596
Kojotes
Rangers lead the way

Kojotes's Avatar

Data dołączenia: 25 02 2005

Profesja: Royal Paladin
Gildia: Brigade
Świat: Astera
Poziom: 140
Skille: 99/73
Poziom mag.: 23
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Vhaloir Pokaż post
Dla mnie to, że ktoś jest ode mnie szybciej biegającym pixelem z 3 cyfrową liczbą w levelu nie oznacza, że jest lepszy ode mnie więc stfu blx :<?
Też sie wcale nie uważam za lepszego od innych, z tego tylko powodu że wbiłem 121 lvli w jakiejś grze. Krótkowzroczny i nic nie wiedzący ten kto myśli inaczej.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez exeros Pokaż post
Pfff...Brigade jest niewiele lepsze od chaotic...przez tehasa głównie....( i pare osób..)
No kvrwa nie, teraz przeholowałeś. Poprzednimi wypowiedziami za bardzo sie nie przejmowałem.
Ale kvrwa jego mać jeśli ktoś obraża moja gildie, choć nieistniejacą, to juz nie jest byle co. Łaskawie odpi-rdol sie ze swoimi gówniarskimi zarzutami od czegoś o czym masz gówniane pojecie i równie gówniany powód do krytyki. Ja nie powiem słowa na wasza gildie. Chociaż mógłbym. Jednak kurva nie zapomne tego.

I skonczyc ta jebana dziecinna nagonke na Chaotic, bo to przypomina wyzwiska z piaskownicy. Zarówno poziomem jak i stylem oraz argumentacją.

Cytuj:
Trapowanie normalna część RPG..
Ta jasne, RPG to może byc organizowanie ślubów w MMORPG choćby, a takie coś to jest nic wiecej tylko wykorzystywanie game weakness (notabene regulowane przez Tibia Rules), drobnej naiwności ludzkiej i łamanie zasad, które samemu się zaakceptowało tworząc konto w tej grze.

Kończe ta dyskusje, jak i ograniczam aktywność na tym forum do forum dla supportu.
Kojotes jest offline   Odpowiedz z Cytatem