Zobacz pojedynczy post
stary 15-10-2007, 00:41   #286
Valderor
Użytkownik Forum

Valderor's Avatar

Data dołączenia: 28 10 2006

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Darushu
Swoją drogą żadnych takich questów, bo zaleje Nas znowu fala pseudo-rookstayerów i nie będzie gdzie expic
Święte słowa. Specjalnych questów dla Rookstayerów od xx levela na pewno nie będzie, bo Rookgaard jest wyspą przede wszystkim dla nowych graczy (1-7 lvl). Addony to chyba najwięcej, o czym możemy marzyć.

Co do potworów: skorpion jest genialnym pomysłem, w końcu byłoby to jakieś wyzwanie (i runy antidotum nabrałyby sensu). Oczywiście powinien być na jakiejś górce, żeby nie można było go lurować na Bogu ducha winnych newbie.

Dwarf ostatecznie też mógłby być, chociaż jak dla mnie Rookgaard i dwarf to rzeczy jakby nie z tej samej bajki.

Co do lootu ze smugglera: 0-10 gp, Meat, Ham, 0-2 Torches, Knives, Combat Knife, Sword (semi-rare), Leather Helmet, Short Sword, Deer Trophy (very rare). Ja nie widzę tu nic, co by zakłóciło równowagę Rooka, a Rookstayerzy zbieraliby sobie trofea :-)

Świetny byłby moim zdaniem pojedynczy Orc Warrior, respiący się nieregularnie (np. podobnie często jak Sheng) w głównej jaskini orków. Ma tę wadę, że poison dagger przestałby być mitem. Ale za to stałby się mega-ultra-rarem...

I jeszcze jeden genialny pomysł, wyciągnięty z otchłani czasu (tzn. z 4. strony tego tematu):
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Pan Klocek
"Gdzies w glebi podziemi okrutne gobliny schwytaly piekna amazonke. Dreczyly ja, karmily zgnilym serem az w koncu biedna zbzikowala! Podobno zabila czesc swoich agresorow i blaka sie teraz po podziemiach atakujac kazdego kto sie za bardzo zblizy."
PS. @człowiek, który zaproponował slimy do skillowania: ja myślę że slimy by za szybko padały, już lepsze będą geomancery w training room.

Ostatnio edytowany przez Valderor - 15-10-2007 o 00:45.
Valderor jest offline   Odpowiedz z Cytatem