Inferno Sux
No i tu się za żadne skarby tibijskie ( nio chyba, że za Golden Helma, to się nie obrażę ;p ) nie zgodzę, że WOI jest lepsze od TR....
NAH NEVER !!!! Ogniem to se możesz pluć na te krasnoludki swoje, bo one glupie i zapałki się boją nawet a co dopiero wykałaczki (drag lance).
Za to z Tempest Roda można pieścić prądem o napięciu przewyższającym 230 V ( w sumie gniazdko domowe też ma niezłego kopa hehe - wylanie browca na kabel i scieranie tego gołą reką hły hły ). Niektóre monstery, że mają w sobie bezpieczniki (magowie i silniejsze mendy potwory) to prąd na nich wrażenia nic nie robi... Ale draga solować z TR łatwo...
Ale GS-a... Omg... Tobie chyba chodziło o Giant ale STARĄ xD To się zgodzę hehe..
Ja mojej starej do dziś nie mogę zabić... Znaczy dałem jej convince na jakiś czas... siora nieraz daje exete res i jest spokój... Nawet z całą ekipą (1A xD) nie dałem rady kropnąć mojej starej...
Tu by się przydał Tempest Rod i to jak... Bo Inferno raczej nie... Gaśnicę mam na chacie ( po tym jak bawiłem się w miotacza ogniacza i udawałem, że walę exori flam hur... A kumpel ze mial tarcze z papieru - Ahh... doskonałą kopia Wooden Shieldaa ;p - rzucił to ścierwo jarające się na ziemie i mi podłodę szwedzką debilo osmalił - . -
TR vs. WOI
Win 4ever TR ^^
Nie oglądaj się za siebie,
bo to co pomagało
Ci - zniszczy Cię"" - Dark Xzibit, Pythera, 2004 r.
|