One Question do Ojca Prowadzącego ten Temat
To Ty : ""HAKLI MNIE, OSZUKAŁ MNIE TEN KOLEŚ PODAJĄCY SIĘ ZA KOLEGĘ GMA I MOJEGO WUJKA, MA GRZECH, BĘDZIE SIĘ Z TEGO SPOWIADAŁ. NIE NO PLATE SET MI OKRADLI ( DWA MIECHY NA NIEGO ZBIERAŁEM ) A TERAZ POSZLO SIE TO KOCHAC DO SZATANA, LUJE WREDNE MI ZABRALY MOJA UKOCHANA POSTAC Z 13 LEVELKIEM, KTORY BILEM PONAD POL ROKU BO NIE MOGLEM POKONAC POISON SPIDERA BO BYL ZA SILNY JAK NA MOJ ARMOR Z GOLEJ KLATY I TARCZE Z LEWEGO FISTA !! HELP, LAPCIE HAKERA, PODAM WAM ADRES DOMOWY I NUMER KOMORKOWY. KTOKOLWIEK WIDZIAL MOJEGO P SETA, KTO KOLWIEK WIE !!
Heh, tak by wyglądał w przybliżeniu temat tego Nabisha z Pierwszej Strony Tegoże tematu ;p To nie tylko, że jest debilne zakładanie tematuy typu : "pomóżxie mi odnaleźć zagubionego loota z przed dwóch tygodni. jak myślicie czy troll mógł mi go ukraść bo nie miał na manaruny - . -? "" huaauaaauaa ;] Ten text sam mnie rozwalił heh ;p Ale cóż... Liczmy się z Tym drodzy Tibijczycy, że ten świat jest podzielony na 2 warstwy : ludzi i nieludzi. Do Tej Pierwszej zaliczamy :
- ludzi ;p( np. przechodzień, ćpun, pielęgniarka hehe )
- debili ( np. rycerze okrągłego stołka )
- psycholi (np. kolega z klasy który przyszedł do szkoły z grantem znalezionym w lesie, w bunkrze )
- i tzw, nooby, moby, noobish rasa orkichów czyli TABORETY ( np. thiefy, nooby, stayerzy on main [ 8 lvl 365 day in Rok Sqll ] , lurerzy etc )
Ta druga Warstwa dzieli się na :
- Zombie ( np. Czesio)
- szkieletory ( np. Skeleton nr246 )
- Vampiry ( np. Drake, Dracula )
- i na końcu : przyjeby, przychlasty, plureny, platformy pryszczy i takie tam
Nie oglądaj się za siebie,
bo to co pomagało
Ci - zniszczy Cię"" - Dark Xzibit, Pythera, 2004 r.
|