Moge powiedzieć, że wychowałem się na Foldzie

. Świetne miejsce do expa i skilowania o loocie nie wspominając

.
Rozkład potworków wygląda tak:
I poziom: Frost Trol, Bug, Winter Wolf, Rotworm, Rat, Minotaur, 1 Minotaur Archer, Poison Spider, Spider,
II poziom: Orc, Orc Spearman, Orc Worrior, Rotworm, Slime, Frost Trol, Poison Spider, Bug,
III poziom: Minotaur, Minotaur Archer, Minotaur Guard, Minotaur Mage, Rotworm, Beholder, Bug, Spider, Poison Spider, Scorpion, Fire Elemental
Na pierwszym poziomie jest bezpiecznie. Znajduje się tam jeden pokój z Minotaur Archerem, Minotaurami i Bugami ale jest zazwyczaj zamknięty na klucz

.
Drugi poziom jest podzielony na dwie części z oddzielnymi wejściami. W pierwszej znajdują się trzy rodzaje Orców, Bugi, Rotwormy i jeden Poison Spider oraz Slime. W drugiej (wejście w seledynowej ramce na obrazku)Frost Trole, Slime i być może roty(dawno tam nie byłem).
Trzeci poziom też jest podzielony na dwie części. Do pierwszej z nich można się dostać poprzez zejście pokazane na obrazku. Występują tam Fire Elementale

. Do drugiej części można "spaść" z pierwszego poziomu po znalezieniu ukrytego przejścia. Występuje tam wszystko co wymieniłem wyżej oprócz FE. Zeby się z tąd wydostać trzeba pokonać Mino Maga i mieć klucz. Inaczej nici z interesu.

. Dla ciekawskich powiem ze są tam 2 questy ale nie powiem, w którym miejscu i na co bo byłby to już Quest Spoiling.
Amen
PS. Jak się to komuś przyda to proszę o +