Temat: Thinger Board
Zobacz pojedynczy post
stary 12-11-2004, 22:45   #22
Uncle Warrior
Użytkownik Forum

Uncle Warrior's Avatar

Data dołączenia: 17 07 2004
Lokacja: Dunno :!

Stan: Niegrający
Domyślny

Dzisiaj w dyskoball'u(nie wiem czy dobrze to napisalem ale szczerze mam to w dupie(nie obrazcie sie :P(w sumie to nei ma o co(tylko debile pisza 4 nawiasy(wiec napisze piaty i sie wyroznie lol :P))))) kupilem se fingerka za 15 zl... nigdy bym nie wyzucil na to 5 dych ale to juz, nie ktorych ludzi osobista sprawa(gdzies tu jest blad -.-") jest to Tech Deck jedyna roznica miedzy ta co byla za 5 dych a ta za 15 to to ze w tej za 5 dych byly gumowe kulka wymienne czesci itp. kiedys juz mialem fingerka(za 5 zlociszy ale to szczegol(i tak kazdy ma to w dupie(wiadomo(kim teraz jestem? :P)))) Teraz staram sie nauczyc kickflipa(ale porzadnego nie ze walne w zagiel od deski i obroci sie o 360 stopni zrobi 5 obrotow i mowia w szkole ze to kickflip -.-") ogolnie to ten "ekstremalny sport" jest nie najgorszy :P Fajnei czasem sobie tak powywijac triczki w szkole badz przed kompem(kiedy to GW bot mi nabija xp i g(ale to tez pewnie wszyscy maja w dupie(nvm))) Bardzo prosze o godna polecenia stronke poswiecona temu sportowi :P Moze byc angielska ;p

Przepraszam za wszelkie bledy jest wczesnie i sie jeszcze nei wyspalem i pisze czasami glupoty :| Wiem takze ze to co napisalem nie bylo smieszne ale czasami mi odbija :p