Wielkie dzięki za odpowiedzi. Skile chyba oleje, albo zrobię tak z 40/40 żeby móc roty klepać a później jak trochę podrosną i lvl będzie większy to może soldki...sam zresztą nie wiem. Teraz tylko najgorzej z wyborem broni. Większość toporów to bronie dwuręczne za którymi nie przepadam. Teraz tak: Na początku axe wydają się jednak lepsze bo takiego Barbarian Axe który ma 28 ataku będę mógł sobie kupić za 590 na edron, czyli z jakaś niecała godzina siedzenia na rotach. A ze swordami to takiego Serpent Sworda albo inne cudo raczej u NPC sobie nie kupie, a u graczy to będzie szło zapewne za jakąś niezłą sumkę. Czyli bym musiał wymiatać sobie jakimś Longswordem który ma ataku 17. A teraz inaczej: Gdy będę wymiatałbym tym Barbarian Axe to na pewno zdołałbym uzbierać kasy na takiego Fire sworda, a o Fire axe która ma atak o 2 większy i o 4 mniejszą obronę mógłbym sobie jeszcze pomarzyć. Takie jest moje rozumowanie, ale zapewne mogę się mylić. Albo można by jeszcze spróbować z początku walić toporkami, a później poświęcić te 3-4 dni na zrobienie skili w swordzie. Teraz Wy wyraźcie opinię na ten temat i poprawcie mnie jeżeli się mylę. Pozdr.
@Iris on Eternia
Owszem, na początek dobre; całkiem niezły atak i łatwo dostępne. Ale później to na pewno uzbieram kasy na fire sworda, a fire axe to jeszcze nikt nie będzie miał. Te 2 ataku nie robi dla mnie większej różnicy a jak wcześniej napisałem to nie przepadam za dwuręcznymi broniami. Oczywiście ciągle mogę być w błędzie.
Ostatnio edytowany przez Luckq - 12-11-2004 o 23:37.
|