Zobacz pojedynczy post
stary 16-10-2007, 13:17   #38
Doom Terror
Zbanowany

Doom Terror's Avatar

Data dołączenia: 08 04 2006
Lokacja: Kalisz

Imię: Fayter
Profesja: Elite Knight
Świat: Rzyduf
Poziom: >_<
Skille: 85+/84+
Poziom mag.: 7
Doom Terror ma numer GG 9161169
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Smetana Pokaż post
moim zdaniem dla postkomunistów i członków pzpr nie powinno być miejsca w dzisiejszej polityce.
zdefiniuj postkomunistow?Ze sa na scenie politycznej dlugo,ze maja poglady lewicowe oraz ze wiekszosc walczyla o wolna polske to postkomunisci?Chyba za duzo smietanki przedwyborczej lykles...Wiem nie byli swieci ale nie robili z nas panstwa gdzie afera goni afere,gdzie podsluchy sa wszechobecne oraz gdzie chciano narzucic mediom prawa,ktore by sprawily ze nikt by nie wiedzial o potknieciach,niedociagnieciach itp PiSowskiego rzadu..."Ci komunisci" odciagneli nas od Rosji do Nato,do UE gdzie "pro zachodnia byla koalicja" nie chciala dojsc zaslaniajac sie rolnikami,ktorzy to najmilej chyba beda wspominac wstep polski do UE za sprawa doplat.Denerwuje mnie pisanie ze post komunisci...To sa ludzie,ktorzy chcieli byc politykami,lizali komunista dopoki nie zobaczyli szansy na wolna polske,ktora wykorzystali nie jako postkomunisci a jako solidarnosc,razem z politykami PO,PiSu(oczywiscie mowa o poszczegolnych osobach).Jedyne co mnie bardziej denerwuje niz niby postkomunisci to "uklad".Wlasnie w LiD jest odmlodzone z Olejniczakiem na czele,ukladow mozna teraz juz doszukiwac sie w innych partiach...I nie nie jestem fanatykiem LiD'u znam wiele pomylek,ktore popelnili jako SLD,ale jestem im to w stanie wybaczyc,nawet to ze panstwowe firmy zatrudnialy ich rodziny,bo to jeszcze bardziej sie rozwinelo za koalicji...nie wspominajac o probach wykupienia poslow samoobrony przez PiS kiedy byli jeszcze razem...Juz nie jade po PiS'ie bo to offtop...W kazdym badz razie najbardziej lubie LiD,do PO mam stosunek umiarkowanie neutralny,zas PiS i inne rownie zalosne partie mam gdzies...Moze upr bym wpisal pomiedzy LiD a PO gdyby nie zwiazali sie z LPR...

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Smetana Pokaż post
Przecież wszyscy z rządu wiedzieli o zbrodniach, o strzelaniu do ludzi, o donoszeniu, o SB... Ładnie się teraz uśmiechają, ale dla mnie mają krew na rękach. A różnica między czynami czyjegoś dziadka, a konkretną osoba jest chyba wyraźna.
wszyscy wiedzieli ale co mogli zrobic? Hmm kazdy sprzeciw = wiezienie... do pewnego momentu gdy na scene weszla solidarnosc

Ostatnio edytowany przez Doom Terror - 16-10-2007 o 13:19.
Doom Terror jest offline   Odpowiedz z Cytatem