Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ajron 88
Co będzie z gildią Tharrina , zobaczymy , do czasu ataku na nas napewno jesteśmy neutralni , czy coś się zmieni w najbliższym czasie ? Cięrzko powiedzieć. Ja osobiście wolałbym żeby z tej wojny zwycięską ręką wyszło Oc , bo mimo paru zgrzytów przez ostatnie tygodnie , jakoś specjalnie nie dali mi się we znaki , a więcej niż jedna osoba wykazała się kulturą osobistą , także nic przeciwko wam nie mam , a co do Keekz'a i jego gildii ,to męczy mnie ich paplanina o tym kto i kogo zabija za friko , w czasie gdy sami robią taki burdel że ręce opadają.. co będzie dalej , czas pokaże.
|
Jest w tym problem ze oni nie sa na tyle glupi zeby atakowac teraz poczekaja z miesiac, zazwyczaj jak to zwykle bywa nie ktorzy zaczna sie splacac, gdy juz beda miec przewage na tyle, aby moc expic zaczna szukac innego wroga, ktorym napewno bedziecie wy, wtedy juz nie bedzie tylu ludzi co teraz. I bedziecie musieli radzic sobie sami...
Lepiej teraz nad tym pomyslec ^^
Edit: A z tego co pisza na tiia.com maja zamiar zajac naszych rl, wiec nie dlugo jak Krupnik kupi pacc padnie O.o