Zobacz pojedynczy post
stary 13-11-2004, 01:15   #46
Kalen
Użytkownik Forum

Kalen's Avatar

Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: W-wa

Imię: Kalen~
Profesja: Royal Paladin
Świat: Trimera
Poziom: 40+
Kalen ma numer GG 3748656
Domyślny Bierz co chcesz i nie żałuj

Generalnie jest tak, Knight dopóki nie ma 4 mlvl jest nikim. Moze go zabic nawet Palek kilka lvl gorszy. Kiedy kajtek zrobi juz ten upragniony 4 mlvl to staje sie godnym przeciwnikiem dla kazdej profesji. Cięzko jest ubic Knighta który ma UHy, ma on duzo hp wiec zawsze zdazy sie Uhnac (no chyba ze bije kilka osob). Ja sam gram palkiem, nie załuje swojego wyboru, ale wiem ze w zamkniętych, malych pomieszczeniach nie mam duzych szans z rycerzem, ktory ma podobna ilosc UHow jak ja poniewaz on mnie bez tarczy bedzie walil o wiele mocniej. Natomiast na otwartym teranie ja mam przewage, bo nawet jesli mnie dogoni taki kajtek to ja mu na maksymalnym ataku i z HMMow zabiore sporo HP. Poza tym nie zapominajcie, że palek przy wstapieniu na 15 mlvl ma dostep do SDków i ogólnie mocniej wali od kajtka z runek ofensywnych z uwagi na wyzszy mlvl. To bylo by na tyle, ja wychodze z zalozenia ze każda profesja ma swoje wady i zalety, a to na kogo sie decydujemy powinno byc uwarunkowane tym jaki styl gry sprawia nam więcej przyjemnosci.

Ostatnio edytowany przez Kalen - 13-11-2004 o 01:28.
Kalen jest offline   Odpowiedz z Cytatem