Zobacz pojedynczy post
stary 16-10-2007, 20:55   #1681
duch_guodka
Użytkownik forum

duch_guodka's Avatar

Data dołączenia: 08 08 2007
Lokacja: Warszawa

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Ridox
Profesja: Elder Druid
Gildia: Lubie Placki
Świat: Secura
Poziom: 117
Poziom mag.: 65
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kiroy Pokaż post
moj post nie jest do wszystkich ale .... chlopaki macie po 15-18 lat a gadacie jakbyscie niewiadomo ile kobiet w zyciu mieliscie .. niewiadomo z iloma spaliscie .... normalnie smiech na sali

btw moja dziewczyna jest fotomodelka jestesmy ze soba 4,5 roku i studiuje filologie angielska , i podejrzewam ze jest imnteligentniejsza od 90 % z WAS !! dlatego od natti sie odwalcie jak chcecie gadac o tym ktora jest ladniejsza itd to idzcie na lustereczko.pl .... a Natti ma u mnie szacunek gra sobie jest dziewczynka jakastam ale niewidze w jej postach takiej glupoty i braku inteligencji jak u niektorych z WAS !!

pozdrawiam naszych forumowych" erotomanow i podrywaczy

signed poirytowany wuja kiroy

Kiroyku po 1 mimo wszystko przemawia przez Ciebie facet, który prawie na wstępie chwali się, że jego dziewczyna jest fotomodelką.

Po drugie apropos tego z iloma dziewczynami spali. W profilu pisze, że masz 21 lat (nie jestem pewien czy to prawda, więc opieram się na przypuszczeniu), więc skoro jesteście z dziewczyną od 4,5 roku to jak zaczeliście być ze sobą miałeś akurat +/- 17, więc również nie spałeś z jakąś przerażającą liczbą dziewczyn, chyba że nie jesteście do końca szczerzy ze sobą, bądź preferujecie tzw wolne związki...

Po 3 bardziej polecam fotka.pl niż lustereczko, bo raz, że więcej "wyzwolonych" 15-stek to jeszcze łatwiej idzie gg wysępić
duch_guodka jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.