Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ryba
(...)Secondo, ta cała sprawa z hackiem, wyszliście na nabów. Imo, to że Soulmann oddał itemy, nie czyni go bohaterem, bo nie zmienia to faktu, że uczestniczył w hacku, taki z niego senior tutor jak z mojej starej rubik, jeszcze ten jego bot  .(...)
|
Rybciu, jak "uczestniczyłem w hacku"? Stałem pod domem, podszedł do mnie gość, który miał kupić pirate backpack i wyjeżdża z textem "E, znasz tego gościa - rumba? bo własnie go hackuje i będę pozbywał się itemów, bo nie mam gdzie wysłać" (cytat z pamięci). Poszedłem, wziąłem, od początku zaznaczając, że wszystko oddam; oddałem. Pomoc komuś (o ile się założysz, że gdybym ja ich nie wziął to itemki poleciałyby na ziemię?) to dla Ciebie to samo, co uczestniczyć w hacku tego kogoś? Nie rozumiem toku Twego rozumowania.
Co rozumiesz przez "taki z niego senior tutor, jak z mojej starej rubik"? Nie przypominam sobie, żebyś kiedyś złapał mnie na jakiejkolwiek złej odpowiedzi na zadane przez kogoś pytanie (inni również zastrzeżeń nigdy nie mieli), za to ja wręcz przeciwnie, kilkakrotnie musiałem zwrócić Ci uwagę i teraz chyba się mścić próbujesz, w każdym razie średnio efektywnie.
Co do mojego rzekomego bota - nie będę się ponownie rozpisywał bo już mi się to znudziło, jedyne co napiszę - złap mnie na boceniu i bądź w 100% pewien, że właśnie to robię, potem oskarżaj. Taka 'ogromna szycha' równie ogromnego portalu, jakim jest tibia.pl, powinna wiedzieć tak podstawowe rzeczy.
Pozdrawiam.