Zobacz pojedynczy post
stary 16-10-2007, 21:53   #76
(nie)normalna
Użytkownik Forum

(nie)normalna's Avatar

Data dołączenia: 14 06 2006

Stan: Na Emeryturze
Wyślij wiadomość przez ICQ do (nie)normalna (nie)normalna ma numer GG 1459767
Domyślny

Może ja jakaś nienormalna rzeczywiście, ale w dzieciństwie bałam się iść do łazienki, gdy było tam zapalone światło ;d Czyli zupełnie odwrotnie, niż niektórzy piszący przede mną - ja lubiłam ciemność.
Kiedy przydarzył mi się jakiś "wypadek", zawsze pytałam mamy, czy nie ma "ani krewki ani kreski", czyli, czy mi nie leci krew lub nie ma jakiegoś zadrapania. Krew mogła się lać strumieniami, ale jeśli mama mi powiedziała, że absolutnie nic nie leci, ja siedziałam spokojnie, ani śladu łzy. Jeśli jednak powiedziała, że mi gdzieś krew leci, a mogło jej nawet nie być, ja darłam się wniebogłosy :d Mam nadzieję, że wszyscy zrozumieli, o co chodzi ;d

#"potknięcia" w czasie snu
Ja mam coś podobnego, tylko że w moim przypadku jest zazwyczaj tak, że we śnie jadę np. na rowerze i w tym śnie z tego roweru spadam. W momencie uderzenia o ziemię, budzę się z wrażeniem, jakbym rzeczywiście z tego roweru spadła.

#LolnY
Ja właśnie się bałam światła w łazience wtedy, kiedy oglądałam "Czy boisz się ciemności" ;d
Najfajniejszy był taki klaun...

Ostatnio edytowany przez (nie)normalna - 16-10-2007 o 22:09.
(nie)normalna jest offline   Odpowiedz z Cytatem