Zobacz pojedynczy post
stary 16-10-2007, 22:04   #22
Rybzor
CS Tibia.pl Team

Rybzor's Avatar

Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1

Stan: Początkujący
Adres Jabbera do Rybzor
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Soulmann Pokaż post
Rybciu, jak "uczestniczyłem w hacku"? Stałem pod domem, podszedł do mnie gość, który miał kupić pirate backpack i wyjeżdża z textem "E, znasz tego gościa - rumba? bo własnie go hackuje i będę pozbywał się itemów, bo nie mam gdzie wysłać" (cytat z pamięci). Poszedłem, wziąłem, od początku zaznaczając, że wszystko oddam; oddałem. Pomoc komuś (o ile się założysz, że gdybym ja ich nie wziął to itemki poleciałyby na ziemię?) to dla Ciebie to samo, co uczestniczyć w hacku tego kogoś? Nie rozumiem toku Twego rozumowania.
Tak, imo posiadane czyichś itemów bez wiedzy tej osoby to udział w hacku. Tym bardziej przekonują mnie do tego hasła typu "sprawdź w banku, sprawdź w banku"

Cytuj:
Co rozumiesz przez "taki z niego senior tutor, jak z mojej starej rubik"? Nie przypominam sobie, żebyś kiedyś złapał mnie na jakiejkolwiek złej odpowiedzi na zadane przez kogoś pytanie (inni również zastrzeżeń nigdy nie mieli), za to ja wręcz przeciwnie, kilkakrotnie musiałem zwrócić Ci uwagę i teraz chyba się mścić próbujesz, w każdym razie średnio efektywnie.
Ja to co pisze na help-chacie zapominam po 10 minutach od jego przeczytania, jakoś się specjalnie nie skupiam na zapamiętaniu tego, co tam newbie wypisują. Ponadto jeśli się pomyliłem, to pewnie nie z braku wiedzy, tylko ze zmęczenia, albo przejęzyczenia. Nie wspominam już tego, jak dawno mnie tam nie było. Po za tym; i Ty nie jesteś nieomylny. A... i nie jestem zbyt "mściwą" osobą, tym bardziej, że jakieś teksty pisane na helpie miesiąc temu obchodzą mnie tyle, co zeszłoroczny śnieg.

Ponadto nie wiem co ma wspólnego moja osoba na help-chacie z problemem zawartym w Twojej wypowiedzi. Imo bycie senior tutorem nie ogranicza się do odpowiadania na help chacie. No ale.. o gustach się nie dyskutuje
Cytuj:
Co do mojego rzekomego bota - nie będę się ponownie rozpisywał bo już mi się to znudziło, jedyne co napiszę - złap mnie na boceniu i bądź w 100% pewien, że właśnie to robię, potem oskarżaj. Taka 'ogromna szycha' równie ogromnego portalu, jakim jest tibia.pl, powinna wiedzieć tak podstawowe rzeczy.
Oczywiście, nie ma co o tym pisać. Każdy normalny, świadomy gracz który widział sytuacje na filmie wyciągał odpowiednie wnioski. Taki ogromny pro gamer takiej wspaniałej Candii powinien wiedzieć, że bocenia z byle filmiku Tibicam nie da się udowodnić w 100%, można sobie po prostu wyrobić opinie o kimś, własną. No i jakoś nie widzi mi się 100ms, który botuje [jeśli chodzi Ci oczywiście o expienie na bocie, czy coś w tym stylu, bo Twoje zmieniające się stone skiny i might ringi w dziwny sposób, nawet po skończeniu areny, dziwnie wyglądają. Nie wspominam już o akcji z niebieskim, no ale nie ma co tu do tego wracać ], takie postacie w przeciwieństwie do najtów itp expią w sposób którego algorytmy raczej nie obsłużą.

Cytuj:
Pozdrawiam.
No, yo

Ostatnio edytowany przez Rybzor - 16-10-2007 o 22:07.
Rybzor jest offline   Odpowiedz z Cytatem