Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ryba
Tak, imo posiadane czyichś itemów bez wiedzy tej osoby to udział w hacku. Tym bardziej przekonują mnie do tego hasła typu "sprawdź w banku, sprawdź w banku"
|
Chciałem, żeby ewentualna kasa z banku powędrowała do pewnych rąk, czyt. moich. BTW, praktycznie od razu jak dostałem jakieś ciekawsze itemy napisałem do kolegów z gildii Rumba i poinformowałem, że je mam i żeby dali mi znać jak tylko upewnią się, że na koncie jest już właściwy owner. Taka prośba więc (ponownie dziś zresztą): jeśli nie wiesz - nie wypowiadaj się. Od razu napisałem komu trzeba, że mam rzeczy Rumba. Jeśli naprawdę chęć pomocy komuś jest dla Ciebie udziałem w hacku, to, cóż, mamy nieco inne poglądy na ten temat.
Cytuj:
Ja to co pisze na help-chacie zapominam po 10 minutach od jego przeczytania, jakoś się specjalnie nie skupiam na zapamiętaniu tego, co tam newbie wypisują. Ponadto jeśli się pomyliłem, to pewnie nie z braku wiedzy, tylko ze zmęczenia, albo przejęzyczenia. Nie wspominam już tego, jak dawno mnie tam nie było. Po za tym; i Ty nie jesteś nieomylny. A... i nie jestem zbyt "mściwą" osobą, tym bardziej, że jakieś teksty pisane na helpie miesiąc temu obchodzą mnie tyle, co zeszłoroczny śnieg.
Ponadto nie wiem co ma wspólnego moja osoba na help-chacie z problemem zawartym w Twojej wypowiedzi. Imo bycie senior tutorem nie ogranicza się do odpowiadania na help chacie. No ale.. o gustach się nie dyskutuje
|
Ta, wszystko ładnie i pięknie, ale wciąż nie odpowiedziałes: co miałeś na myśli, pisząc "taki z niego senior tutor, jak z mojej starej rubik"? Źle wykonuję swoje obowiązki? Złapałeś mnie na jakimkolwiek błędzie? Nie? To o czym mowa, bo nie bardzo rozumiem.
Reszty komentował nie będę, nie warto. Jak napisał kiedyś ktoś mądry na tibia.de:
Pokaż Polakowi, że jesteś w czymś lepszy, to zostaniesz mianowany botterem