Zobacz pojedynczy post
stary 16-10-2007, 22:26   #1
Meferot
Użytkownik Forum

Meferot's Avatar

Data dołączenia: 03 07 2007
Lokacja: Częstochowa

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Candia
Poziom: 112
Skille: 81/76
Poziom mag.: 6
Meferot ma numer GG 3397464
Domyślny Zwycięstwo hakera?

Witam.
Piszę ten temat bo szukam pomocy dla mojego kumpla i chciałbym jakiejś mądrej porady.
Więc sprawa wygląda tak: kumpel jest dręczony przez pewnego hakera. Za pierwszym razem został okradziony z całego dobytku, a na koniec obdarowany banem za próbę sprzedania konta. Dzisiaj hakerowi znów się troszkę nudziło i postanowił znów wkraść się na postać kumpla, jakie są straty w dobytku nie wiemy ponieważ haker znów postanowił dostać bana, tym razem za sprzedawanie przedmiotów z tibii za rl pieniądze. Niestety jest to drugi cryminal record i postać będzie deleted. Więcej szczegółów nie znam, nie wiem kto jest tym hakerem, nie wiem jak się wkradał.
Mieliście kiedyś takie przypadki? A może znacie kogoś kto miał podobny problem. Jakie są szanse że list do Cipsoftu okaże się sukcesem? Wiem że sprawdzanie logów z IP nic nie da bo kumpel ma neo ;/
Oczywiście szukam bohatera, który uratuje postać, ma ktoś z Was jakieś znajomości?

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.