Cytuj:
Ta, wszystko ładnie i pięknie, ale wciąż nie odpowiedziałes: co miałeś na myśli, pisząc "taki z niego senior tutor, jak z mojej starej rubik"? Źle wykonuję swoje obowiązki?
|
Owszem, odpowiedziałem.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez soulmann
Taka prośba więc (ponownie dziś zresztą): jeśli nie wiesz - nie wypowiadaj się.
|
Cytuj:
Złapałeś mnie na jakimkolwiek błędzie? Nie? To o czym mowa, bo nie bardzo rozumiem.
|
jeśli nie wiesz - nie wypowiadaj się.
@Soulmann
Nie mam ochoty się z Tobą kłócić, bo patrząc na Twój sposób dyskusji na forum zauważyłem, że lubisz prowadzić walki na cytowanie z dodatkami kontrargumentów na kilka stron, mnie to nie kręci, strata czasu.
To tyle ode mnie. Możesz sobie jeszcze mnie zacytować, ale ja dyskusji z Tobą w tym temacie nie zamierzam już prowadzić.
Cytuj:
@Soul of cośtam
Nom, to fakt - jesteś "ogromną szychą". Zwłaszcza gdy mnie straszyłeś, że mi "załatwisz delete konta", jeżeli będę się wypierał tego za co dostałem bana (który i tak był nie słuszny i gdybyś ruszył głową to pojął byś dlaczego).
|
Napisałem to na oficjalnym kanale? Nie. Jak Ci napisze na priw, że zjadłem Twoją noge, to też uwierzysz? Ja po prostu jestem taki elo i lubie żartować =P
I nie kłam, że Ci się nie należał, bo każdy wie jaka jest prawda ; P
@down
O ile pamiętam, to czytałem w jakich okolicznościach. No ale jak można się wypierać, kiedy na filmie jak byk widać napis typu "Pozostało 60 sek manashielda" ? czy jak to tam pisze... nie wiem nie znam się na tym : P.
@2down
No dobra, a nawet gdyby to nie był msg bla bla, to przecież w jednym ze swoich postów i tak się przyznałeś, czyż nie? ;;
Cytuj:
@2up
No i? To przecież nie jest DOWÓD!
|
No dobra, ale dla porównania powiem Ci, że koleś, który napisał, iż "prawie zabił ~100EK" na non pvp również otrzymał bana, za sam tekst

.