Zobacz pojedynczy post
stary 16-10-2007, 22:41   #27
Rybzor
CS Tibia.pl Team

Rybzor's Avatar

Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1

Stan: Początkujący
Adres Jabbera do Rybzor
Domyślny

Cytuj:
Ta, wszystko ładnie i pięknie, ale wciąż nie odpowiedziałes: co miałeś na myśli, pisząc "taki z niego senior tutor, jak z mojej starej rubik"? Źle wykonuję swoje obowiązki?
Owszem, odpowiedziałem.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez soulmann
Taka prośba więc (ponownie dziś zresztą): jeśli nie wiesz - nie wypowiadaj się.
Cytuj:
Złapałeś mnie na jakimkolwiek błędzie? Nie? To o czym mowa, bo nie bardzo rozumiem.
jeśli nie wiesz - nie wypowiadaj się.

@Soulmann
Nie mam ochoty się z Tobą kłócić, bo patrząc na Twój sposób dyskusji na forum zauważyłem, że lubisz prowadzić walki na cytowanie z dodatkami kontrargumentów na kilka stron, mnie to nie kręci, strata czasu.

To tyle ode mnie. Możesz sobie jeszcze mnie zacytować, ale ja dyskusji z Tobą w tym temacie nie zamierzam już prowadzić.

Cytuj:
@Soul of cośtam

Nom, to fakt - jesteś "ogromną szychą". Zwłaszcza gdy mnie straszyłeś, że mi "załatwisz delete konta", jeżeli będę się wypierał tego za co dostałem bana (który i tak był nie słuszny i gdybyś ruszył głową to pojął byś dlaczego).
Napisałem to na oficjalnym kanale? Nie. Jak Ci napisze na priw, że zjadłem Twoją noge, to też uwierzysz? Ja po prostu jestem taki elo i lubie żartować =P
I nie kłam, że Ci się nie należał, bo każdy wie jaka jest prawda ; P

@down
O ile pamiętam, to czytałem w jakich okolicznościach. No ale jak można się wypierać, kiedy na filmie jak byk widać napis typu "Pozostało 60 sek manashielda" ? czy jak to tam pisze... nie wiem nie znam się na tym : P.

@2down
No dobra, a nawet gdyby to nie był msg bla bla, to przecież w jednym ze swoich postów i tak się przyznałeś, czyż nie? ;;

Cytuj:
@2up
No i? To przecież nie jest DOWÓD!
No dobra, ale dla porównania powiem Ci, że koleś, który napisał, iż "prawie zabił ~100EK" na non pvp również otrzymał bana, za sam tekst .

Ostatnio edytowany przez Rybzor - 16-10-2007 o 23:27.
Rybzor jest offline   Odpowiedz z Cytatem