Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kiroy
moj post nie jest do wszystkich ale .... chlopaki macie po 15-18 lat a gadacie jakbyscie niewiadomo ile kobiet w zyciu mieliscie .. niewiadomo z iloma spaliscie .... normalnie smiech na sali
btw moja dziewczyna jest fotomodelka jestesmy ze soba 4,5 roku i studiuje filologie angielska , i podejrzewam ze jest imnteligentniejsza od 90 % z WAS !! dlatego od natti sie odwalcie jak chcecie gadac o tym ktora jest ladniejsza itd to idzcie na lustereczko.pl .... a Natti ma u mnie szacunek gra sobie jest dziewczynka jakastam ale niewidze w jej postach takiej glupoty i braku inteligencji jak u niektorych z WAS !!
pozdrawiam naszych forumowych" erotomanow i podrywaczy
signed poirytowany wuja kiroy 
|
michałek dasz mi rade ?w sprawie sexu? taki doświadczony jesteś jak sam napisałeś xD ! j/k
ps. pozdrów fotomodelke (wyslij jakies foty w bikini

), btw michał tak swoją drogą ty też nie jesteś starym wyjadaczem bo ile mogłeś mieć poważnych związków jeżeli jesteś z laską od 17 roku życia czyli 4,5roku? 1?bo nie podchodzisz pod kategorie w tym momencie tego co napisałeś a jesteś taki sam jak my wszyscy!!
ps2. a jeżeli chodzi o Natii to w czym problem chłopaki ?;d nigdy nie gadaliście z dziewczynami...? bo kiedy tylko natii sie pojawiła na forum to taki spam ze to h** i zaczynacie dyskusje o czymś co nie ma w ogóle sensu, dajcie jej po prostu być, pisać z nami i tyle ;x ja uważam w 100 % ze nati jest w porządku, tyle ze to ja zachowałem sie jak kretyn w stosunku do niej!!! nie wiem czy to co napisałem jest jako tako dobrze napisane bo dopiero co wstałem