Zobacz pojedynczy post
stary 17-10-2007, 06:55   #1703
Gal'axy
Użytkownik Forum

Gal'axy's Avatar

Data dołączenia: 27 01 2007
Lokacja: Knw

Stan: Na Emeryturze
Imię: M@ti
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Last Sunrise
Świat: Obsidia
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kiroy Pokaż post
moj post nie jest do wszystkich ale .... chlopaki macie po 15-18 lat a gadacie jakbyscie niewiadomo ile kobiet w zyciu mieliscie .. niewiadomo z iloma spaliscie .... normalnie smiech na sali

btw moja dziewczyna jest fotomodelka jestesmy ze soba 4,5 roku i studiuje filologie angielska , i podejrzewam ze jest imnteligentniejsza od 90 % z WAS !! dlatego od natti sie odwalcie jak chcecie gadac o tym ktora jest ladniejsza itd to idzcie na lustereczko.pl .... a Natti ma u mnie szacunek gra sobie jest dziewczynka jakastam ale niewidze w jej postach takiej glupoty i braku inteligencji jak u niektorych z WAS !!

pozdrawiam naszych forumowych" erotomanow i podrywaczy

signed poirytowany wuja kiroy

michałek dasz mi rade ?w sprawie sexu? taki doświadczony jesteś jak sam napisałeś xD ! j/k

ps. pozdrów fotomodelke (wyslij jakies foty w bikini), btw michał tak swoją drogą ty też nie jesteś starym wyjadaczem bo ile mogłeś mieć poważnych związków jeżeli jesteś z laską od 17 roku życia czyli 4,5roku? 1?bo nie podchodzisz pod kategorie w tym momencie tego co napisałeś a jesteś taki sam jak my wszyscy!!

ps2. a jeżeli chodzi o Natii to w czym problem chłopaki ?;d nigdy nie gadaliście z dziewczynami...? bo kiedy tylko natii sie pojawiła na forum to taki spam ze to h** i zaczynacie dyskusje o czymś co nie ma w ogóle sensu, dajcie jej po prostu być, pisać z nami i tyle ;x ja uważam w 100 % ze nati jest w porządku, tyle ze to ja zachowałem sie jak kretyn w stosunku do niej!!! nie wiem czy to co napisałem jest jako tako dobrze napisane bo dopiero co wstałem

~Squat till you puke~

...You stand alone,ten plates in the hole.Its you versus the weight.You are thinking."Im gonna get up"
But you will,yeah you will pule.Yeah it will be hard getting off the crapper the next couple days.But it will worth,cuz when there is chalk on your hands and sweet on your back there is no better place in the world.This is pain.This is animal...

CAN YOU HANDLE IT?

Ostatnio edytowany przez Gal'axy - 17-10-2007 o 15:12.
Gal'axy jest offline