13:23 Harifiarzheh [99]: that wos a long day
a ty co, polskiego sie wstydzisz? musisz przycynic jaki ty to nie kozak ze ang potrafisz? w sumie to nie potrafisz...
gzowac tez nie ma czego bo 100 lvl po ostatnim posranym upie to nic trudnego...
edit odnosnie wypowiedzi vlada draculi:
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Vlad Dracula
Ooo dziecko visa czeka na apdejta?? 
|
pomysl zanim cos napiszesz, jak sie skonczy liceum i sie uczy gdzies dalej to sie ma mniej czasu. ja jak wracam do domu to nie chce mi sie isc expic, wole z kims pogadac na gg, cos poogladac. w ciagu 2 tygodni logowalem sie raz. a ty pewnie gimnazjum dalej to nawalasz 10h na dobe zamiast sie uczyc. pozatym czy to nie prawda ze knight to najlepszy voc do botowania? byl i bedzie najlepszy i kazdy moze wbic knightem 100, nawet taki glupek jak ty.
ja mam w dupie sile knightow. tylko wkurza mnie to ze teraz takie low lvle jak ty zamiast na rotach i dwarfach siedziec to pchaja sie na dragi. cipsoft idzie na komerche, nagle masa knightow dla ktorych tibia byla juz nudna kupili pacc. kiedys 80-100 knighta na skillowaniu jak sie dopadlo z 2 DSami to mial chlopak problemy teraz na nich moga expic na luzie, to samo GSy. a mag ma wciaz malo capa, krotko moze huncic, malo hp, latwo moze pasc...
i nie czekam na kolejnego upa, gram w tibie juz troche czasu i zawsze bede gral magiem/druidem. poprostu tbia sama mnie do siebie zniechecila. duzo padalem i zrobilem przerwe po ktorej juz nie widzialem tego w tibii co widzialem kiedys. update byl dopiero po tym wszystkim...