Zobacz pojedynczy post
stary 17-10-2007, 19:27   #22
BaxCrow
Użytkownik Forum

BaxCrow's Avatar

Data dołączenia: 25 02 2006
Lokacja: Żory

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

Non-PvP jest to dość specyficzna odmiana światów i wiele osób uważa, że grają tutaj nooby i ludzie którzy nie potrafią grać na PvP.
Ja mogę powiedzieć, że tak nie jest mam na świecie PvP 51 EK, którym gdybym chciał mogę grać, ale nie chce. Dlaczego? A dlatego, że nie mam czasu teraz na grę gdzie na chwilę odwrócę wzrok to mogę znaleźć się w świątyni. Zdobywanie doświadczenia na światach
NON jest dużo trudniejsze, ponieważ KAżDY może wskoczyć ci na exp i przez to nie możemy szybko expić. Z mojego doświadczenia, a jest ono nie małe mogę stwierdzić, że granie na NON jest dużo przyjemniejsze i spokojniejsze. Ja osobiście nie lubię zabijać innych osób, bo to jest tak, ty gdy padasz to piszesz tekst typu "I znowu będę musiał odrabiać, jesteś zasranym chamem!", ale teraz pomyśl ty sam zabijasz kogoś i co ci to daje? Nic. Marnujesz tylko temu komuś godziny gry i czasu, a PK to jedyna zmiana w światach PvP a Non. Kradzieże loota i zabijanie potworków zdarza się raczej na Free Acc wyspach, na Premiowanych bardzo rzadko, bo co raz więcej osób wie jak się zachować.
To znaczy, że nie wiele w życiu widziałeś.
Jeżeli nie znasz ich przydomku.
To znaczy, że nie rozumiesz mnie.
Jeżeli mnie nie rozumiesz.
To znaczy, że... CZERWONE DIABŁY!

NA ZAWSZE WIERNY! OD 1997 ROKU!

You see dead Game. You recognized Tibia. It was killed by CipSoft.

Ostatnio edytowany przez BaxCrow - 17-10-2007 o 19:31.
BaxCrow jest offline   Odpowiedz z Cytatem