Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Adikeen
Niby chcesz powiedziec, ze gralem z bratem czy co?
Bo jakbys nie wiedzial to w pewnym momencie znudzila mi sie ta gra... dlatego wtedy doszedlem do Ordo i dlatego teraz walcze spowrotem,
a czy bede na wszystkich akcjach to czas pokaze ;-)
Bo jak wszyscy wiedza, w zyciu nie jest najwazniejsza gra albo inne duperele. Nie to co VU, Morrderca napisal, ze kazdy z Vu ma telefon, co z tego, widac, ze nie maja co robic w domu bo po akcji w ciagu 1 min loguje sie 10 osob z Vu... Apropo telefonu kim oni sa? Dziwkami na telefon?
Na moje pytania nie szukam odpowiedzi i tak zadko wchodze na to forum...
|
Jeżeli nie chcesz uzyskać na nie odpowiedzi to po co zadajesz pytania "ponczuś".
Tak bardzo rzadko wchodzisz na forum, większość postów to twoje ;p i wcale nie jesteś uzależniony od Tibia nie wcale

.
Każdy kto gra jest uzależniony, niektórzy mniej lub bardziej. Przytoczę przykład Dziadzia Xaem kupuje kasę na allegro aby wykarmić gildie to jest przykład większego uzależnienia.
Osoby grające po 1-2h dziennie też są uzależnieni , lecz w mniejszym stopniu .
Więc "ponczuś" nie płacz na forum że nie grasz itp. że masz normalne życie a inni nie bo się błaźnisz. Swoimi wypowiedziami pokazujesz swój poziom.
Co do wczorajszej "bitwy" to pomysł dobry , gorsze wykonanie , no ale czego można było się spodziewać jak nawet na ts macie zamęt.
Tekst podczas walki typu "Sunze zamknij sie" rozjebał mnie ;p
To wszystko pokazuje waszą nieudolność.
@Vanum
Bez kitu ale ogarnijcie się. Chcemy "zabawić się jeszcze raz " naprawdę

Jeżeli potrzebujecie rekrutów to msg coś zawsze się skręci
Elfa