Zobacz pojedynczy post
stary 17-10-2007, 21:08   #294
Blood Angel
Użytkownik Forum

Blood Angel's Avatar

Data dołączenia: 06 11 2005
Lokacja: Mława

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Xerena
Blood Angel ma numer GG 7998390
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez ElynAlvia Pokaż post
(...) Potracicie tylko lvle :/
Dla jednych lvl niema znaczenia jesli jest choc cien szansy na to, że można zrobić coś z tym swiatem. Ci co maja i tak już wyjebane na te postacie wojna jest czasem gdzie moga sie wyszalec.

Cytuj:
I tak w ogóle nie mam pojęcia czemu każdy tutaj (no prawie ) ma coś do Tengu... Kurde...
Zacznij bic za szybko lvl/skille bedziesz wiedział dlaczego nie którzy nie luba Tengusów. Ja na poczatku serva za szybko expilem i dostalem takiego payemnta, że nie byłem nawet wstanie spłacić.

Cytuj:
Ta gra jest min. po to aby zawierać nowe znajomości...
Znajomości? LoL Tibia to jedna z najbardziej chasmkich gier online. Tu masz lvl/znasz ludzi jestes Super w innym przypadku bedziesz nazywany noobem badz bedziesz traktowany bardzo chamsko albo zostaniesz spostrzezony jako "lizodup" =] Taka prawda.

Cytuj:
Mówicie, że każdy szwed ma coś do Polaka
Nie każdy ale znaczna wiekszość.

Cytuj:
Otóż po pytaniu do przyszłego pr0, który jest szwededm czy jest rasistą odpowiedział : Nie obchodzi mnie skad jesteś, jeśli będziesz dobry w stosunku do mnie ja będę do Ciebie.
Tak owszem nie powiem sa i takie osoby ale wiedz, że po jednej prostej komedzie od jednego z h lvl tengu ( Mitzum, Narogiel, Blokhan itp) zostaniesz zabite przez swego pro. Powód? "Nie chcial mi zejsc z respa kiedy gralem moim noobcharem. Nie obchodzi mnie to, że on tam był pierwszy" przykład z życia wziety.

Ostatnio edytowany przez Blood Angel - 17-10-2007 o 21:16.
Blood Angel jest offline   Odpowiedz z Cytatem